Kavárny pro ty, kteří chtějí kempovat

13:00 | 14.06.2018 Eunka 1
Kdo si rád vyrazí pod stan a přitom nemá vybavení nebo společnost, nemusí zoufat. V Koreji mají kavárny, kde vám tuto zálibu dopřejí.
Grilování ke kempování patří
Grilování ke kempování patří FOTO: en.wikipedia.org
Jedna taková kavárna s názvem "Out-Road" se nachází v Bukgajwa-dong v Soulu. Kavárna je vybavena tábornickým vybavením, včetně dvou stanů. Když venku sněží nebo je mráz, můžete si tam zajít na grilované maso a na pivo, které vám dají do plechového hrnku. Je to lákavý zážitek pro všechny dobrodruhy.

Tyto kavárny se začaly objevovat asi před dvěma lety. Jsou to místa, kde si můžete splnit své tábornické sny a přitom nemusíte mrznout venku, když na to není počasí. 

Kempingová kavárna je vlastně restaurace, kde podávají hlavně grilované pokrmy a veškeré vybavení jako lžíce, nádobí nebo nože jsou z materiálů, které se využívají při táboření v přírodě. Kavárna se snaží, aby navodila pravou tábornickou atmosféru. 

Výhodou je, že nemusíte vlastnit žádné kempingové vybavení. Také ceny jsou přívětivé. lepší, než v hotelech nebo v kempovacích zónách. Cena i s grilem pro čtyři osoby bývá kolem 30 000 wonů, což je zhruba 535 Kč. To zase není tak zlé. Navíc tu rozhodně nehrozí, že byste měli problém s nezvanými zvířaty nebo s prudkým lijákem. 

Tak co myslíte? Je to dobrý nápad budovat takové kavárny? Navštívili byste nějakou? Nebo si raději užijete táboření pod stanem v přírodě se vším všudy?

ZDROJ: Hancinema.net

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9