Zveme vás na 4. ročník K-food & K-pop Party v Praze

20:00 | 15.03.2015 starfishzs 1
Dne 29. března se v pražské korejsko-japonské restauraci Tokyo U Kavalíra uskuteční další ročník K-food & K-pop Party. Netradičně akce začne již ve 13 hodin. Na co se můžete těšit?
Banner k akci
Banner k akci FOTO: K-POP Entertainment PRAHA
Srdečně vás zveme na další K-food & K-pop Party, která se uskuteční v neděli 29. března v prostorách korejsko-japonské restaurace Tokyo U Kavalíra v ulici Jaselská 10 na Praze 6. Akci pořádá agentura K-POP Entertainment Praha za velké podpory Velvyslanectví Korejské republiky v České republice a přichystali si pro vás bohatý program.

Vše vypukne ve 13 hod, kdy pro vás již tradičně bude připraven bufet ve stylu all you can eat. Těšit se můžete na tradiční nabídku pokrmů od kimchi přes nudle japchae po rýžové koláčky tteokbokki. Bufet bude doplňován do 15 hod a během této doby si také budete moci zahřát své hlasivky u karaoke.

Po občerstvení na vás od 15 hod bude čekat bohatý program. Nejprve se uskuteční tzv. speed quiz, kde budete moci uplatnit své znalosti o k-popu a korejské kultuře. V 16:30 vás čeká vystoupení zatím nespecifikované skupiny a také vystoupí samotní zástupci K.E.P. Od 17:30 započne karaoke soutěž, jejíž výsledky budou vyhlášeny v 18:30. Pokud netoužíte po účasti v soutěži, ale rádi byste si zazpívali, od 19 hod už bude karaoke volně k dispozici pro všechny zájemce.

Vstupné činí 150 Kč. Pro více informací sledujte facebookovou událost.

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9