Ramen Yokocho Festival

14:02 | 04.08.2014 Teér-chan 9
Jedná se o festival na oslavu japonské kultury v Los Angeles. Je možné zde ochutnat spoustu druhů této slavné pochoutky.
ramen
ramen FOTO: 24-7kpop.com

Ramen Yokocho Festival je zase zpátky a bude se konat v Little Tokyo v  Los Angeles! Festival je součástí Nisei Week Japanese Festivalu na oslavu japonské kultury. Bude naplněn spoustou možností rámenu.

Během festivalu se bude konat Day-Lee World Gyoza Eating Championship, ve kterém budou muset profesionální jedlíci sníst co nejvíce Gyoza (něco jako smažené knedlíky) během 10 minut.

Zúčastní se také rámen obchody z několika míst: Tsujita, Shin-Sen-Gumi, Men Oh, Fujin, Shoki Ramen House a Igeta Shoyu Ramen/Izakaya Kaba. Fujin také přinese svůj kořeněný rámen burger.

K dispozici bude na výběr spoustu různých rámenů, nabídka bude zahrnovat i vegetariánská a bezlepková jídla. Shoki přinesou vůbec poprvé na festival i bílý rámen vyrobený ze sójového mléka a řas.

Festival se bude konat o víkendu 16. a 17. srpna. Vstupné je 5 dolarů a každá miska rámenu vás přijde na 8 dolarů.

K dispozici jsou také ale dobrovolnické práce, díky čemuž získáte certifikát na rámen zdarma k obědu a triko. Festival Ramen je v americe obrovským hitem. Zatím se konal v Las Vegas, San Francisku a Los Angeles a navštívilo ho přes 95 000 lidí.


Zde se můžete podívat na krátké video z loňského Ramen Festivalu z Los Angeles:

ZDROJ: 24-7kpop.com


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9