Comebuy: Bubble tea z Taiwanu poprvé v Praze [Recenze]

14:00 | 06.11.2018 Zubata 0
Taiwanský řetězec Comebuy specializující se na prodej bubble a milk tea nedávno otevřel svoji první pobočku v Praze!
 
Logo řetězce Comebuy
Logo řetězce Comebuy FOTO: Facebook/ Comebuy CZ
Celosvětová značka bubble milk tea Comebuy, pocházející z Taiwanu, na konci října konečně otevřela svoji pobočku i v Praze. Jejich první prodejna se nachází na Jindřišské a můžete v ní ochutnat různé druhy čajových nápojů a milk tea. Řetězec inzeruje, že čaj je čerstvě uvařený a k jeho přípravě používá kvalitní ingredience. Zase tak velký znalec nejsem, ale potvrzuji, že čaj rozhodně nechutná uměle.

Pokud přijdete do prodejny na čaj, objednávání se obyčejně provádí v několika krocích. Nejdříve si vyberete typ čaje a velikost kelímku (M – 450 ml a L – 650 ml), poté množství cukru (od 0 do 120%), dále jestli chcete teplou verzi, nebo studenou a popřípadě množství ledu. Za příplatek si také můžete do čaje přidat další ingredience. Čekání na čaj si můžete zkrátit u stolečků v moderně zařízeném interiéru.

 

S kamarádkou jsme zkusili Matcha milk tea a Triple Passion Fruit. Kamádka je z Taiwanu, takže mohla potvrdit, že to doopravdy chutná jako doma. Jak už jsem zmínila dříve, čaj neměl chemickou pachuť, jak to někdy u bubble tea bývá a oba typy čaje chutnaly skvěle.

Obsluha byla také moc milá, jediné, co bych vytkla, je mírná neprofesionálnost (asi 4x se mě ta samá osoba zeptala, kolik chci cukru), ale obchod je nově otevřen, takže se to za chvíli určitě spraví. Prostředí je také moc příjemné, jenom ceny trochu vyšší (99 Kč za M, 109 Kč za L kelímek). Za mě ale spokojenost, takže pokud jste milovníci bubble tea nebo vás zajímá, co se pije na Taiwanu, určitě se stavte.

Kontakt: facebook.com/comebuycz/


ZDROJ: Zubata, FB: Comebuy CZ, Instagram @asievpraze
FOTO: Zubata, Instagram @asievpraze

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9