Město Soul nabízí nové ekologické programy v parcích u řeky Han

13:00 | 20.11.2020 Eunka 0
V listopadu byly v Soulu spuštěny nové ekologické programy, které pomohou obyvatelům města zmírnit stres a užít si krásy podzimní přírody.
Park u řeky Han
Park u řeky Han FOTO: instagram.com/hangang.official...
Nové měsíční ekologické programy pro obyvatele Soulu jsou nyní k dispozici v parcích u řeky Han v hlavním městě, uvedla v pátek 13. listopadu vláda města Soulu.

Zmíněných programů je 45. Všechny začaly v listopadu a nabízejí praktické zkušenosti s přírodou v 10 parcích u řeky Han v Soulu, včetně parku Ttukseom, ekologického parku Amsa a ekologického parku Godeok Riverside.

V ekologickém parku Yeouido Saetgang jsou zájemcům poskytovány úlevy od stresu, jako jsou například recitály a meditace, které poskytnou úlevu lidem vyčerpaným z pandemie covidu-19. Programy však mají omezený počet účastníků a konají se pouze venku, aby se zabránilo šíření koronaviru.

"Doufáme, že návštěvníci uvolní své tělo i mysl prostřednictvím těchto ekologických programů u řeky Han a také poznají hodnotu přírody," uvedla Kim In-sook, městská úřednice, která dohlíží na projekty v parcích.

ZDROJ: koreabizwire.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9