Zveme vás na Anime Jikan 2018 v Děčíně

17:01 | 03.04.2018 BoraBene 0
Manga, anime, hry, tanec - zní to jako program stvořený přímo pro vás? Pak čtěte dál!
Anime Jikan
Anime Jikan FOTO: facebook.com/AnimeJikan
Blíží se další ročník Anime Jikan, pravidelné děčínské akce zaměřené na anime, mangu a hry. Konečná verze programu se ještě připravuje, ale už teď můžete nahlédnout, co vás na akci čeká.

Na své si přijdou nejen milovníci Japonska, ale také hráči všeho druhu. K dispozici jsou taneční podložky, konzolové hry, ale i hry deskové a karetní. Kromě toho si pořadatelé připravili i speciální program a různé soutěže.

Zúčastnit se můžete například turnaje v Just Dance, cosplay soutěže, videosoutěže a dalších zábavných aktivit. Tento rok se můžete zapojit i do pátrací hry, ve které se hraje o limitovanou edici vypalovaných anime žetonů.

Chybět nebudou ani přednášky na téma Stargate Universe, Hvězdná brána: Atlantida, Život v kraječkách a další.

A když si po všech těch vyhraných soutěžích a turnajích budete chtít odpočinout, můžete zajít do NekoCafé nebo si něco pěkného koupit na stáncích Mark & Judy a Anime Covern Monarchy.
 

Místo: Dům dětí a mládeže Děčín, Teplická 344/38, Děčín.
Začátek: 28. dubna 2018 v 10:00.
Konec: 29. dubna 2018 v 10:00.
Vstupné: 30 Kč.

Více informací včetně programu, který se bude aktualizovat, a informace pro rodiče naleznete na FB stránce Anime Jikan 2018.

Dozvídáte se o této akci poprvé, nebo pro vás není žádnou novinkou? Napište nám do komentářů, jestli na Anime Jikan zavítáte.

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9