TV TUTY přináší K-POP do Česka!

23:54 | 18.10.2017 Mei 2
V červnu 2017 v České Republice odstartovalo vysílaní TV TUTY pro děti a teenagery! V jednom ze svých hudebních pořadů věnuje celý díl K-POP interpretům. Kdy to bude, kde můžete TV sledovat a jací interpreti se v pořadu objeví?
K-POP
K-POP FOTO: GOT7
TV TUTY je první komerční televize v České a Slovenské republice, která přinese výběr toho nejlepšího ze současné K-POP scény a věnuje mu jeden celý díl nedělního hudebního pořadu TUTY MUSIC (STORY MUSIC HITS pozn. redakce).
 
„TUTY MUSIC přichází s novou dynamickou koncepcí hudby v České republice. Tou je přinést na obrazovky ve světe známé mladé interprety, kteří se v našich rádiích a televizních médiích neobjevují i přesto, že mají na internetových video-kanálech desítky či dokonce stovky miliónů zhlédnutí a obrovskou fanouškovkou základnu po celém světě. Sem nepochybně patří také K-POP, ze kterého je u nás obecně známý maximálně PSY. Avšak jehož písničky a prezentace zde byly brány spíše jako recese a k pobavení,“ říká hudební dramaturg TV TUTY Stano Šimor a nejeden K-POPový fanoušek s ním jistě souhlasí.
 
„Nicméně v K-POPu je hodně skupin, které dosahují velké celosvětové popularity, a právě výběr z těch nejlepších bude ve vysílání TV TUTY v pořadu STORY MUSIC HITS,” dodává Stano Šimor.

Na vysílání dílu pořadu TUTY MUSIC: STORY MUSIC HITS s korejskými interprety se můžete těšit už v neděli 29. října 2017 od 12:00.


Na jaké interprety se můžete těšit? Nechte se překvapit. Můžeme vám však zaručit, že s výběrem budete určitě spokojeni! Tak se v neděli nezapomeňte dívat.
A zatím můžete zkusit hádat v komentářích. 

Pořad je možné sledovat na satelitu, v kabelové televizi, terestriálně přes anténu nebo dokonce ONLINE na TUTY.TV

 


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9