Vyhrajte letenku do Koreje v soutěži ve vaření korejských pokrmů

22:07 | 12.10.2017 starfishzs 2
Velvyslanectví Korejské republiky v České republice vyzývá všechny příznivce korejské gastronomie do zapojení do kulinářské soutěže s možností výhry až 40 000 Kč a letenky do Koreje.
Plakát k akci
Plakát k akci FOTO: Velvyslanectví Korejské republ...
Velvyslanectví Korejské republice v Praze v rámci Festivalu korejské kultury pořádá v pondělí 16. října kulinářskou soutěž v přípravě korejských pokrmů. Akce se bude konat of 15:30 v Laboratoriu, Scuola di Cucina na ulici Krocínova 333/3, Praha 1.
 
Soutěže se mohou účastnit profesionální kuchaři i běžní lidé, kteří se zajímají o vaření korejského jídla. Přihlášení musí být české národnosti a jejich rodiče nesmí být korejské národnosti. Alespoň jeden z rodičů by neměl být korejsko-české (nebo jiné) národnosti. 
 
Hlavním programem soutěže je vaření korejských jídel za použití kimči - povoleno bude jakékoli jídlo, pokud přísadou bude kimči, jako například kimči-jjigae, kimči-bokkeumbab atd. Vaření potrvá hodinu, poté bude mít každý účastník 3 minuty na prezentaci.
 
Jako hlavní cenu můžete vyhrát 2 000 000 KRW (zhruba 40 000 CZK), druhé místo obdrží 1 000 000 KRW (zhruba 20 000 CZK) a třetí místo 500 000 KRW (zhruba 10 000 CZK). Zároveň první umístěný získá příležitost navštívit Koreu na 4 dny (3 noci) mezi koncem listopadu a začátkem prosince. Za námahu tedy rozhodně účast stojí!
 
K hodnotícím kritériím patří kuchařská technika a chuť (70 %), prezentace (30 %) a dodatečné body (5 %). Přihlášení, kteří zašlou video záznam nebo fotografie vaření dohromady s formulářem, získají dodatečné body.

Registrovat se můžete skrze oficiální e-mailovou adresu korejského velvyslanectví (czech@mofa.go.kr) do konce tohoto týdne. Přihlášku společně s formulářem na souhlas s použitím a uchováním osobních dat naleznete na stránkách velvyslanectví.
 
Využijte víkend, vypilujte svůj domácí recept a vyhrajte v této jedinečné soutěži! Nejen přihlášení v soutěži, ale všichni, kteří mají zájem o korejské jídlo, se mohou účastnit jako obecenstvo. Přijďte a užijte si světovou chuť korejské kuchyně!


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9