Koncert korejského sOo′s Collage Band v Praze

14:00 | 20.09.2017 starfishzs 0
Nenechte si ujít netradiční koncert korejského uskupení sOo′s Collage Band, které vystoupí začátkem října v Praze. Vstupenky věnuje Korejská ambasáda v Praze zdarma.
계수정 sOo′s Collage Band
계수정 sOo′s Collage Band FOTO: FB stránky korejského velvysla...
Od roku 1999 jsou Kae Soo Jung a její hudební soubor mezinárodně uznávaní jako "tavící kotlík klasické hudby, jazzu, improvizace, korejské tradiční hudby a punku v 20. století". Na koncertě v Praze vystoupí spolu s pianistkou Kae Soo Jung další čtyři významní hudebníci specializující se na různé hudební žánry, zpěvačka Park Min Hee, která se specializuje na gagok (tradiční lyrické písně) a sijo (tradiční básně), bubenistka Kim So Min hrající na tradiční korejské bubny, legendární rock'n'rollový bubeník Sohn Kyung Ho a jazzový basista Choi Chang U.

Dne 9. října 2017 zavítají do Prahy, kde vystoupí v klubu Reduta Jazz Club (Národní 20, Praha 1) od 21:30. Vstupné je zdarma, o lístky stačí napsat na e-mail Velvyslanectví Korejské republiky v České republice (korean.emb@centrum.cz), a to nejpozději do 30. září. Celé představení by mělo i s přestávkou trvat cca 90 minut.

Přijměte jménem korejského velvyslanectví i redakce AsianStyle srdečné pozvání na tento jedinečný koncert.

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9