Zveme vás na loutkové představení Sugunga aneb Jak vypadá zajíc

22:05 | 18.09.2017 starfishzs 0
V Praze 20. a 21. září vystoupí loutkově-alternativní divadlo Puzzle s představením nazvaným Sugunga aneb Jak vypadá zajíc. K dostání jsou poslední vstupenky.
Banner k akci
Banner k akci FOTO: Facebooková událost k akci
Korejský loutkový divadelní soubor Puzzle ve spolupráci s Velvyslanectvím Korejské republiky v České republice zve všechny příznivce asijské kultury a tradičního českého loutkového divadla na představení "Sugunga aneb Jak vypadá zajíc", které vypráví tradiční korejský příběh podmořského krále, který ke svému uzdravení potřebuje zaječí játra, ale sám neví, jak zajíc vypadá. Toto představení prezentuje korejské vyprávění za využití českého stylu loutek a malebného zpracování. Tvůrcem celé inscenace i jednotlivých loutek je korejský loutkář, herec, scénograf a režisér Moon Suho, který má silné vazby na Českou republiku (vystudoval scénografii a loutkařství na pražské DAMU) a svou prací se snaží o posílení česko-korejské kulturní spolupráce. Zahraje a zazpívá No Eunsil, kterou na violoncello doprovodí Jan Pech.

Představení se bude konat ve dvou dnech, a to 20. a 21. září 2017 v pražském divadle Venuše ve Švehlovce (Slavíkova 22, Praha 3) vždy od 19:00. Vstupné činí 80 Kč a vstupenky jsou dostupné přes GoOut, případně na stránkách divadla. Představení je vhodné pro děti od 12 let.

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9