Zapojte se do fotosoutěže s thajskou ambasádou!

15:00 | 11.09.2017 starfishzs 1
Česko-thajská společnost ve spolupráci s Velvyslanectvím Thajského království a Thajskou turistickou centrálou TAT vyhlašují soutěž fotografií z Thajska. Více podrobností v článku.
Ko Lanta v Thajsku
Ko Lanta v Thajsku FOTO: Thai National Parks / flickr.c...
Česko-thajská společnost (ČTS) ve spolupráci s Velvyslanectvím Thajského království a Thajskou turistickou centrálou TAT vyhlašují soutěž fotografií z Thajska se dvěma tematickými okruhy:
  • Thajsko málo známé
  • Thajsko – provincie Trang

Soutěž je veřejná a každý zájemce (účastník soutěže) může elektronicky poslat nejvýše 3 snímky (fotografie) ve formátu .jpeg na adresu fotosoutez.cts@gmail.com, každý snímek do velikosti max. 2 MB. Konečný termín pro zaslání snímků je 15. 9. 2017.

Vyhodnocení zaslaných snímků provede komise ČTS do 30. 9. 2017. Vyhlášení nejlepších fotografií bude zveřejněno na webu ČTS, kde budou rovněž zařazeny do jeho fotogalerie.

Nejlepší fotografie (48 snímků) budou vystaveny v listopadu na vernisáži v paláci Lucerna, která se bude konat pod patronací thajského velvyslanectví v Praze. Autoři nejlepších snímků obdrží věcné ceny, které věnuje ČTS a thajské velvyslanectví v Praze.

Pokud jste tedy v rámci dovolené zavítali do Thajska nebo máte ve svém okolí přátele, kteří Thajsko navštívili, neváhejte se do soutěže zapojit, případně soutěž sdílet.

Česko-thajská společnost i Velvyslanectví Thajského království se těší na Vaše příspěvky.

FOTO: Thai National Parks

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9