AsianStyle Hallyu Party [Report]

17:00 | 23.07.2017 Evča 1
Co říkají na letošní afterparty po Hallyu Wave víkendu naše redaktorky? Jak si jí užily?
AsianStyle Hallyu Party
AsianStyle Hallyu Party FOTO: asianstyle.cz
20:00 Start
Akce se konala jako minulý rok v klubu Radost FX v Bělehradské ulici 120, Praha 2, a jelikož to byla afterparty po Hallyu Wave víkendu, jeho účastníci dostali 50 Kč slevu ze vstupného.

20:10 Lip Sync Battle
anya0305: "Lip Sync Battle byl sranda, zúčastnilo se hodně týmů, některé dokonce opakovaně. Nejdřív jsem si říkala, že do toho nepůjdu, nebudu se přece ztrapňovat před celým klubem... A chvíli na to jsem stála na pódiu, v ruce měla mikrofon a bavila se. Dokonce se mi podařilo na pódium dostat dva lidi z vedení AsianStyle, jednoho na základě naší výzvy a druhého se mnou do týmu. Každý vystupující dostal chutné ocenění - korejský rámen. Moc mě to bavilo a doufám, že i na dalších party budeme mít možnost se zúčastnit."

Jess96: "Zezačátku se mi nechtělo, jelikož jsem se trochu styděla, ale když jsem viděla svůj oblíbený Kimchi rámen, už jsem běžela k pódiu. Časem jsme se více odvázali a byla to náramná sranda. Určitě se zúčastním i příště."

21:40 K-Pop Dance Game
anya0305: "Protože ráda tancuji a protože jsem se na Lip Sync Battle dostatečně nevyblbla, zúčastnila jsem se i K-Pop Dance Game. Pouštěly se úryvky písniček a kdo uměl tanec, tancoval. I tady jsme dostali jako ceny rámen. K-Pop Dance Game jsem vždycky chtěla zkusit, bohužel jsem na minulých party nikdy nestihla. Letos jsem ji konečně stihla a pořádně si ji užila."

Kali: Ti, kteří patřili k těm stydlivějším a neodvážili se sami zúčastnit Lip Sync Battle, mohli své taneční schopnosti předvést ve druhé rozjezdové hře, kde si mohli zatančit choreografie svých oblíbených písní ve větší skupině. Hra byla skutečně jednoduchá - každý, kdo znal choreografii k jednomu z 20 úryvků slavných k-popových hitů, se mohl rozběhnout na parket a společně s ostatními si ji zatančit. A že výběr byl opravdu pestrý - od PSYe přes BTS, BLACK PINK až po BIGBANG... I v této hře si někteří mohli odnést domů odměnu v podobě korejského rámenu.

Jess96: "Jelikož většinou chodím pozdě, tak jsem stihla taneční hru letos poprvé. Líbilo se mi, že nikdo neřešil, jak dobře tancujeme, ale zkrátka jsme si všichni užívali tancování na jedny z nejznámějších choreografií."

22:00 Vystoupení
O taneční a pěvecké vystoupení se postaraly v komunitě oblíbené O.M.G., Boom C.O, Act1 Nicol s tanečnicemi, Sany a Effextion, které úspěšně předvedly několik kpopových hitů za velké podpory veškerého obecenstva. Na videa ze všech vystoupení se můžete podívat zde:

 

 



22:30 DJ Dara Nyx
Kali: Když se v sále zhasla světla a rozblikaly se barevné reflektory, jen málokdo už zůstal sedět a rozehřátí po Lip Sync Battle a K-Pop Dance Game se všichni vrhli do víru tance v korejském rytmu.
Během toho se někteří šli osvěžit k baru drinkem, jehož účtenku pak mohli vhodit do losovací urny a tím zvýšit svou šanci na výhru lákavých cen.


23:30 Vyhlášení soutěže
Jak vlastně soutěž probíhala? Stačilo si od začátku akce koupit něco na baru a uschovat si účtenku. Pár metrů vedle byla urna, kam účtenku, označenou jménem a příjmením, stačilo vhodit a tím pádem byl přidán do slosování.

Soutěžilo se například o vouchery do restaurací, kosmetiku, k-pop alba nebo plakáty, které věnovali Yoshihashi, Beautie Maze, Asian Temple a Yami Korean House, případně přímo AsianStyle.

23:45 Pokračování s DJ Dara Nyx
Kali: Po tom, co se po vyhlášení soutěže v sále opět zhasla světla, začala znovu ta pravá party. DJ Dara Nyx hrála jeden hit za druhým, nové i ty starší, takže bylo téměř nemožné, aby se každému do vkusu netrefila alespoň jednou písní.
Dole na parketu se neustále tančilo, zpívalo a kdo chtěl, mohl si jít na svůj oblíbený hit zatancovat choreografii přímo na pódium a věřte, že pódium bylo jen málokdy prázdné. Takhle to pokračovalo až do 4 hodiny raní, když jsme se s party rozloučili písní od BIGBANG.



Jak jste si párty užili? Plánujete přijít i příští rok?


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9