K-food & K-pop Party - zpětná vazba

16:00 | 08.10.2013 AsianStyle 14
V sobotu, 5. října se v pražské restauraci Tokyo U Kavalíra konala historicky první K-food & K-pop Party za spoluorganizace našeho webu.
K-food & K-pop Party
K-food & K-pop Party FOTO: asianstyle.cz

První říjnový sobotní večer se nesl v restauraci Tokyo U Kavalíra na Jaselské ulici v Praze 6 v k-popovém duchu. Účastníci této historicky první akce, kterou měly na starosti i naše stránky, mohli za 250 Kč ochutnat 10 tradičních korejských jídel v (téměř) neomezeném množství a některé korejské nápoje, jako například soju, sikhae nebo makgeoli. Kdo dostatečně nasytil svůj žaludek, mohl se odvázat u karaoke s k-popovými písněmi, které se restaurací nesly až do pozdních večerních hodin.

I přes některé nedostatky doufáme, že jste si jako účastníci akci náležitě užili. Z naší strany i z pohledu samotné restaurace jsme s večerem velice spokojeni a především bychom chtěli zúčastněné pochválit, že už od začátku vzorně před švédským stolem s pokrmy utvořili organizovanou frontu. Také bychom chtěli poděkovat všem, kteří se odvážili vyzkoušet si karaoke a vytvořili tak skvělou atmosféru a nenechali se odradit ani po desáté hodině, kdy jsme byli nuceni hudbu výrazně utlumit.

V rámci zpětného hodnocení akce a snahy případnou budoucí party učinit ještě lepší bychom vás proto chtěli poprosit, abyste vyplnili následující dotazník. Za jakékoli připomínky a rady k akci vám předem děkujeme.
K-food & K-pop Party - zpětná vazba

​Fotografie z akce budou ještě dnes zveřejněny na naší facebookové stránce, pokud jste sami nějaké pořídili, budeme jen rádi, když se o ně s námi podělíte. Ještě jednou děkujeme všem zúčastněným a doufáme, že se brzy opět shledáme na další akci.

Váš AsianStyle Team


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9