První projekt evropských Inspirit (Video)

20:30 | 16.06.2013 Monča 20
Evropské Inspirit o sobě dávají vědět prostřednictvím fanprojektu a videa. Pojďte se na to podívat a podpořte snahu Inspirit z Evropy!
Nedávno jsme vás informovali o projektu evropských Inspirit pro korejskou skupinu Infinite. Projekt vznikl především z důvodu, aby evropské fanynky poděkovaly za otevření oficiální stánky o Infinite pro fanoušky z Evropy. Tento účel video pořád splňuje, nicméně po ohlášení celosvětového turné Infinite se rozhodlo, že video bude sloužit též jako prosba o další koncerty. Věřte tomu, že 2 koncerty v Paříži a Londýně neštvou jen nás, české a slovenské Inspirit, ale všechny fanoušky ve střední Evropě.

Proto se pojďme snažit co nejvíce zviditelnit toto video! Ať už máte profil na facebook.com, twitter.com, googleplus.com nebo kdekoliv jinde, neváhejte a trendujte větu #EuropeLovesInfinite a sdílejte video.



Nezapomeňte, že každá správná česká a slovenská Inspirt je součástí Czech and Slovak Inspirits, Inspirits of Europe a hlavně jede na 1st INSPIRITvasion!

Prostřednictvím tohoto článku bych chtěla poděkovat všem Inspirit z Česka a Slovenska, které si našly čas a udělaly dobrou věc pro Infinite! Prosila bych, aby se mi všechny slečny, které mají fotku ve videu ozvaly pod článek, mám pro mě něco za odměnu! 

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9