1st INSPIRITvasion

17:00 | 30.05.2013 Monča 10
Sraz českých a slovenských fanoušků Infinite je událost, na které by žádná správná Inspirit rozhodně neměla chybět! Pojďte se dozvědět více informací o této akci.
Plakát akce 1st INSPIRITvasion
Plakát akce 1st INSPIRITvasion FOTO: facebook.com/inspiritsczck
Povím vám příběh: Žily, byly dvě slečny, se shodou okolností to byly adminky Czech and Slovak Inspirits, které už nebavilo scházet se jen ve dvojici a povídat si o svých oblíbených členech skupiny Infinite tak samotně. Slečny byly moc smutné, nevěděly, jak mají dát vědět i jiným Inspirit, že je to už nebaví jen ve dvojici. Až jednoho dne je napadlo, že by mohly uspořádat sraz Inspirit, na který by mohli přijet všichni lidé, kteří tuhle korejskou skupinu mají rádi. A tak začalo plánování srazu Inspirit. Dívky se dohadovaly, kdy bude sraz, jak se bude jmenovat, co všechno se tam bude dít. Kolikrát se i stalo, že si nevěděly rady a už nemohly jít dál. Naštěstí se vždycky navzájem podržely a tak pokračovaly ve společné spolupráci. A jak to s děvčaty dopadlo? No, řekněme, že se jim jejich spolupráce vyplatila.

Pěkný příběh... jen by ještě chtělo aby byl pravý, že? Tak věřte, že vám s radostí můžu oznámit, že tohle je pravda! Již 29. června tohoto roku, se v Praze uskuteční fanmeeting Inspirit, nazvaný 1st INSPIRITvasion!

Akci pořádá již zmiňovaná stránka Czech and Slovak Inspirits. Cílem srazu je vzájemné seznámení se Inspirit v ČR a na Slovensku, vytvoření dokumentace v rámci 3. výročí debutu Infinite a především ucelení komunity českých a slovenských Inspirit. 

Jak můžete vidět, sraz má svůj oficiální název, plakátek (úvodní fotka) a dokonce i vytvořený program a teaser k události.





Pokud se vám plánovaná událost zalíbila a chtěli byste se jí též zúčastnit, není nic jednodušího, než si přečíst plán akce na události, vyplnit přihlášku a odeslat ji na e-mailovou adresu: CzechandSlovakInspirit@seznam.cz

Veškeré bližší informace získáte na události, ale pokud byste se chtěli na něco zeptat, není problém napsat organizátorkám akce na uvedený e-mail.

Věříme, že se najde spoustu Inspirit, které se nebudou stydět a přijedou si užít skvělý den plný zábavy, neboť hlavním tématem dne budou INFINITE!


ZDROJ & FOTO:www.facebook.com/​inspiritsczck

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9