Je libo úprava nosu bez plastiky?

14:14 | 23.05.2013 Hanul-Mi 26
Japonci vymysleli novinku, jak vytvarovat nos bez plastické operace. Vyzkoušeli byste ji? 
prapodivný nástroj na narovnání nosu
prapodivný nástroj na narovnání nosu FOTO: areubeauty.com
S pěkným nosem sice vypadáte krásněji, jenže Japonky si usmyslely, že chtějí krásný, malý, evropský a do špičky tvarovaný nos, který se bude co nejvíce podobat nosu Kate Middleton, ale bez pomoci plastické operace. Proto je velká poptávka po na první pohled nebezpečně vypadajících nástrojích, které slibují právě tvar nosu, jaký má Kate. Doteď nejsou známy vedlejší účinky a rizika těchto přístrojů, ale podle velkého počtu prodaných kusů to asi nikoho moc nezajímá. Jak se říká: Pro krásu se musí trpět!  

Tento nástroj vypadá opravdu divně, ale slibuje efektivní vyzdvihnutí nosu. Název tohoto zařízení je "Beauty Lift High Nose". Přestože vypadá hrozivě, v Japonsku je po něm veliká poptávka. A jak funguje? V této věcičce je prý akumulátor, který vysílá vibrace a vlny, které tvoří požadovaný tvar nosu a každý den byste ho měli používat 3 minuty.



Malý a vysoký nosík je ideálem japonské ženy, a proto je tu další nástroj, který se jmenuje "Hana Tsun Nose Straightener". Tato pomůcka opět slibuje krásný nos, pokud ji budete nosit připnutou na nose po dobu 20 minut, každý den.

 

Jako další tu máme tvarovač ve tvaru motýla, který vypadá jako nevinný dětský skřipec do vlasů. Podle popisu vám vytvoří krásný nos, pokud ho budete nosit 5 minut každý den.

   
V Historii se tvrdí, že nejhezčí nos měla Kleopatra. A na to je tahle pomůcka. Slibuje dokonalý nos podle Kleopatry. Nástroj vypadá jak kolíček na prádlo a slibuje úzký nos.



Co na tyto pomůcky říkáte vy?


zdroj: areubeauty.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9