Muži očima čínské dívky aneb velké dilema

21:55 | 11.04.2013 Erik 14
O tom, že najít toho pravého není vůbec nic jednoduchého, vypráví série obrázků, na kterých se můžete pobavit nebo vyděsit nad archetypy mužů viděných očima nezadané čínské dívky.
Hlavní hrdinka osobně
Hlavní hrdinka osobně FOTO: moko.cc/hanjunwei
A není třeba sledovat pouze nápadníky, výrazy hlavní protagonistky také ukrývají nejeden tichý komentář. To že na fotografiích neuvidíte muže ze západu nebo jiné světové strany neznamená, že se mohou tvářit, jako by se jich to netýkalo. Jak bylo v jednom původním komentáři poznamenáno - dívejte se na charaktery, ne na barvu pleti. Pak je tam najdete také.

Jednotlivé obrázky ponechám bez komentářů nebo představování. Určitě si při jejich prohlížení pro každý z nich rychle dosadíte svoji vlastní přezdívku. Takže s patřičným nadhledem a kousavým humorem vzhůru na čínské rande.

























A jako bonus nakonec také jedno velké společné foto všech protagonistů:



Tak jsme se ve zdraví dostali na samý závěr. Jak na vás snímky zapůsobily? Našli jste mezi nimi svůj idol nebo možná noční můru? Dodaly nebo vám naopak vzaly odvahu vyrazit na své vlastní asijské rande? Jsem zvědav, jestli někdo jako odpověď vytvoří studii v obráceném gardu. Jakpak by asi vypadala?


ZDROJ: moko.cc/hanjunwei
FOTO: moko.cc/hanjunwei

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9