Manželské páry složené z korejských celebrit

21:15 | 30.03.2013 Piyoko-chan 5
Pojďme se společně podívat na několik dobře známých manželských párů, které jsou složeny z korejských celebrit.  
svatební prstýnky
svatební prstýnky FOTO: wallpaperswide.com
Všeobecně je známo, že udržet si vztah není vždy snadná věc. A co pak potom, když máte věčně za zády hordu novinářů a fanoušků. Takový tlak veřejnosti ne vždy každý vztah vydrží a bohužel se rozpadne. 

Dnes se ale podíváme na páry, které toto vše překonaly a v dnešní době už jsou šťastně svoji. Vybrala jsem pro vás 8 slavných manželských párů, které bych vám ráda trochu podrobněji představila. Jsem si jistá, že pokud jste fanoušky především korejské kinematografie, budete většinu z nich znát.

Sean a Jung Hye Young
Sean (41) debutoval jako sólista v roce 1994, ale obrovské popularity se mu dostalo až poté, co se v roce 1997 stal součástí hip hopového dua Jinusean spadající pod společnost YG Entertainment.

Jung Hye Young (39) je herečkou spadající také pod společnost YG Entertainment. Debutovala v roce 1993 v televizní show Dinosaur Teacher. V posledních letech jste ji mohli vidět například v dramatech jako The Return of Iljimae a Playful Kiss. Nyní se na obrazovky vrací s novým dramatem Gu Family Book, ve kterém hrají hvězdy jako Lee Seung Gi či Suzy (miss A).

Pár se vzal v roce 2004 a zatím spolu mají 4 děti - 2 dcery a 2 syny. Ovšem pokud by chtěli v počtu dětí dohnat Seanova staršího bratra, museli by mít 3krát tak více dětí, neboť jeho bratr jich má neuvěřitelných 11.
 

 


Jang Dong Gun a Go So Young
Jang Dong Gun (40) je jedním z nejlépe placených korejských herců. Jako 20letý se v roce 1992 přihlásil do talentové soutěže a o rok později debutoval v dramatu Our Heaven. Mezi jeho nejznámější filmy patří Friend (2001) a Taegukgi: The Brotherhood of War (2004).

Go So Young (40) je rovněž herečkou a debutovala v roce 1992 skrze drama Tomorrow Love. Velkého uznání se ji dostalo až v roce 1997 díky filmu Beat.

Pár se vzal v roce 2010 a krátce na to se jim narodil syn.

 


Cha In Pyo a Shin Ae Ra
Cha In Pyo (45) započal svou hereckou kariéru v roce 1993 v dramatu Han Ji Bong’s Three Families. Od té doby se pravidelně každý rok objevuje minimálně v jednom filmu nebo drama.

Shin Ae Ra (43) se poprvé na obrazovkách objevila už jako 12tiletá v roce 1989. Na svém kontě má, oproti jejímu manželovi, pouhých 6 dramat a 1 film.

Pár se do sebe zakoukal během natáčení dramatu v roce 1994 a už o rok později byla svatba. Oběma se dostává velkého uznání díky jejich aktivitám v charitě. Mají 3 děti - jednoho syna a 2 adoptované dcery.




Kwon Sang Woo a Son Tae Young
Myslím, že z herců, které jsme si tu do teď vyjmenovali, bude většina z vás znát právě Kwon Sang Woona (36). V 90tých letech začal jako model a na svou první hereckou roli si musel počkat až do roku 2001. Velké pozornosti se mu dostalo díky komedii My Tutor Friend (2003).

Son Tae Young (32) je bývalá Miss Korea, která se později stala i herečkou. V současné době ji můžete vidět v dramatu Lee Soon Shin is the Best, kde hraje po boku zpěvačky IU.

Pár se vzal v roce 2008 a mají syna. Jako zajímavost bych dodala, že mladší sestra Tae Young se provdala za slavného pianistu Yiruma.

 



Ki Tae Young a Eugene
Ki Tae Young (34) začal hrát jako 19tiletý skrze drama Adults Just Don’t Know. Naposledy jste ho mohli vidět v roli doktora v drama To the Beautiful You, kde si zahrál po boku Sulli (f(x)) a Minha (SHINee).

Eugene (31) je bývalou členkou S.E.S, vůbec první dívčí skupiny, která spadala pod společnost SM Entertainment. Skupina byla velmi populární v 90tých letech. Po rozpadu skupiny zkusila své štěstí v herectví.

Pár se vzal v roce 2011 a zatím nemá žádné děti.




Yun Jung Hoon a Han Ga In
Yun Jung Hoon (34) debutoval v roce 1999 v dramatu KAIST a lásku svého života potkal v dramatu Yellow Handkerchief, ve kterém oba hráli.

Poté, co se Han Ga In (31) objevila v televizním pořadu Golden Bell, si jí všimlo několik agentur, od kterých dostala nabídky. Naposledy si zahrála v dramatu The Moon That Embraces the Sun, které se na udělování cen MBC Drama Awards stalo dramatem roku 2012.  

Pár se vzal v roce 2005 a také zatím nemá žádné děti.

 


Tablo a Kang Hye Jung

Tablo (32) je člen slavného hip hopového tria Epik High, které v současné době spadá pod společnost YG Entertainment. Během svého života žil v mnoha zemích včetně Švýcarska, Hong Kongu, Kanady či USA. 

Kang Hye Jung (31) byla na střední škole modelkou a později se začala v podobě menších rolí objevovat v dramatech. Zlom pro ni nastal po filmu Oldboy, kterému se dostalo mezinárodního úspěchu a mimo jiné získal velkou cenu poroty na filmovém festivalu v Cannes. V současné době rovněž spadá pod společnost YG Entertainment.

Pár se vzal v roce 2009 a mají dceru.

 


Tiger JK a Tasha
Tiger JK (38) je korejsko-americký rapper a člen hip hopové skupiny Drunken Tiger a zakladatel a bývalý generální ředitel společnosti Jungle Entertainment. On i Drunken Tiger jsou považováni za skutečné průkopníky korejské hip hopové scény. 

Tasha je rapperka a R&B zpěvačka spadající pod tutéž společnost jako její manžel - Jungle Entertainment. Narodila se v Texasu a její exotický vzhled tkví v tom, že matka je Korejka a otec Afroameričan.

Pár se vzal v roce 2007 a o rok později se jim narodil syn.


 

Tak co? Znáte některý ze zmíněných párů? Nebo vám tu váš oblíbený pár chybí? Pokud ano, podělte se námi o něj v komentářích.


ZDROJ: en.wikipedia.org, soompi.com
FOTO: allkpop.com, soompi, dramabeans.com, moeyskpop.wordpress.com, 
kbites.org,
enewsworld.interest.me, krnloop.wordpress.com, oneasianworld.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9