Tři korejské modelky v TOP10!

10:20 | 27.02.2013 Hanul-Mi 2
Korejské módě se momentálně dostalo mnoho pozornosti na New York Fashion Week, který odstartoval se třemi nováčky - korejskými modelkami, které byly rovněž středem této pozornosti.
Tři nové korejské tváře.
Tři nové korejské tváře. FOTO: koreajoongangdaily.joinsmsn.co...
Jeden týdenní časopis, který píše o kultuře a umění, představil 10 modelingových nováčků, mezi kterými byly i tři Korejky: Kim Sung Hee (26 let), Park Ji Hye (25 let) a Soo Joo ( 23 let).

Těchto 10 modelů bylo vybráno radou průmyslových ředitelů a designérů. Mezi TOP10 jsou dále 2 Rusové, 1 Belgičan, 1 Američan, 1 z Angoly, Francie a Nizozemska. New York Fashion Week je jednou ze čtyř největších módních událostí spolu s Paříží, Londýnem a Milánem. 



Časopis popsal Kim Sung Hee jako "vůbec první asijská tvář Prady". Vešla do módního průmyslu, když padla do oka Miuccia Prada, návrháři luxusní značky Prada a Miu Miu. Tato nová modelka byla viděna po boku jiných světových modelů v knize pro Miu Miu 2013, jež je vedena módním fotografem Steven Meisel. New York Magazine ji popsal jako vhodného modela pro návrháře Alexandra Wanga. Poté byla vybrána, aby chodila po molu pro Chanel a Christian Dior. Sama James Scully řekla, že bude zářit v časopise Vogue pro letošní rok.
 

New York Magazine doporučil Park Ji Hye jako modelku pro návrháře Jasona Wu, který navrhnul Michelle Obamové, první americké dámě, inaugurační plesové šaty.


Soo Joo byla také představena New York Fashion. Spolu s třemi dalšími nováčky bude spolupracovat na "Koncept Korea" - přehlídky fashion week v The Stage v Lincoln Centru. Toto je mimochodem už sedmá sezóna "Koncept Korea", kterou pořádá soulské ministerstvo kultury, sportu a cestovního ruchu, Korea Creative Contents agentura a další.


ZDROJ, FOTO: koreajoongangdaily.joinsmsn.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9