Oscar 2013: Co měli na sobě na červeném koberci?

15:08 | 26.02.2013 Mei 8
Podívejte se na fotografie z 85. ročníku udílení Cen Akademie, které se konalo v divadle Dolby v Los Angeles 24. února. Zajímá vás, co měli na sobě Fan BingBing, Olivia Munn, Nakano Minako nebo Ang Lee a jeho žena?
Fan BingBing
Fan BingBing FOTO: oneasianworld.com
Poté, co vyhrál před 7 lety zlatou sochu za Zkrocenou horu, získal nyní režisér Ang Lee Oscara za nejlepší režii k filmu Life of Pi. Což je fantasy dobrodružný film o mladém muži a tygrovi, kteří spolu ztroskotají na záchranném člunu. Film vydělal 600 milionů dolarů a získal si 11 nominací a 4 ocenění. Více čtěte zde.

Pojďme se nyní podívat, co měly asijské celebrity při udílení cen Oscarů na červeném koberci na sobě.



Čínská herečka Fan BingBing zvolila obří princeznovské růžové šaty. Jako vždy jí to velmi slušelo.



Americká herečka, z matčiny strany čínského a z otcovy německo-irského původu, Olivia Munn si na sebe vzala červené korzetové šaty s dlouhou vlečkou. Korzet byl zvýrazněn zlatými výšivkami. Podobně jako u Fan Bing Bing zde sukně připomíná obrovský závěs.



Japonská hlasatelka Fuji TV a jedna z nejpopulárnějších moderátorek v Japonsku, Nakano Minako, se oblékla do dlouhých bílých závojových šatů na jedno ramínko, které bylo šikmo přes trup tvořeno černobílými květy.
 
Oceněný režisér Ang Lee zvolil, jako většina pánů, černý smoking doplněný bílou košilí a motýlkem, prostě klasika. Jeho manželka Jane ho následovala a zvolila dlouhé černé kalhoty s černým sáčkem a bílou blůzu. K tomu černé lodičky.
 
Komu to podle vás nejvíc slušelo?


ZDROJ: oneasianworld.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9