Asiaté na lookbooku II.

15:33 | 18.02.2013 Hanul-Mi 9
Druhý díl "Asiaté na lookbooku". I dnes Vám přinesu plno módních outfitů, které zveřejňují Asiaté a Asiatky na lookbooku.
Lookbook outfity
Lookbook outfity FOTO: lookbook.nu

Aron L. - Šanghaj

Aron má nohy, které by mu mohla závidět každá ženská. Ale není zrovna moc dobré je takhle ukazovat. Přece jenom legíny jsou ženská parketa. Ale naštěstí to zachránila všemohoucí černá, která legíny tolik nezvýrazňuje. Bohužel celý outfit je chaotický. Kabát a pod ním dlouhý kabát, mikina košile a čepice s kšiltem. Ztráta jednoho kabátu by byla mnohem lepší.



Crystii L. - Taiwan

Tento outfit není nijak moc vyjímečný, dejme tomu, že je až obyčejný. Proč jsem ho sem vlastně dala?  Díky botám, které jsou na platformě, a jsou vymyšlené jako tenisky a oxfordky v jednom.



And Kara T. - Manila

Jak už jsem tu párkrát říkala, Asiaté se bez těchto kulichů a čepic neobejdou ani když je teplo. Ale je to určitě vynikající módní doplněk, pokud vám čepice sluší a sedí.  Tady ale byla čepice vybrána trochu nešťastně. k outfitu se nehodí. Sukně a top jsou v pořádku. A k tomu košile s Bartem je zajímavá kombinace. Nejzajímavější jsou boty na platformě, které zaujmou a slečně přidají nějaké ty centimetry navíc.



Lini T. - Vietnam ( momentálně bydlí v Německu)

Naprosto dokonalý outfit.  Dokonale je vymyšlené tričko s psaníčkem. Tyto leopardí (gepardí) vzory se těžce vybírají, aby to nevypadalo kýčovitě. Ale tady to vypadá moc dobře. Jeansová bunda je obohacena hroty na ramenou, což jak jste si mohli všimnout, je velice módní.



foto: lookbook.nu
 

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9