Nové "prádlové" královny

23:39 | 24.01.2013 Hanul-Mi 2
Mnoho korejských zpěvaček a hereček se nám představilo ve spodním prádle. Tak se na ně pojďme podívat. Doufám, že potěším jak mužské čtenáře asianstyle, tak i ženské.
Ga-In, Han Byul Park, Lee Hyori
Ga-In, Han Byul Park, Lee Hyori FOTO: soompi.fr
Vidíme je svíjet se na pódiu nebo na obrazovce, ale moc je neznáme spoře oděné. Naštěstí nám pár slavných časopisů tuto podívanou umožnilo. 

Shin Se Kyung


Od roku 2010 je tato mladá herečka tváří spodního prádla značky Vivian. Tato značka je opravdu potěšena jejich spoluprací, a proto herečka představuje spodní prádlo sezónu po sezóně. 

Ga-In (BEG)


Ga-In ze skupiny Brown Eyed Girls je modelkou pro prádlo YES už několik sezón. Pro tuto značku zpěvačka přijala koncept holčičího vzhledu se sexy šarmem. Spolupráci se zpěváčkou okomentovalo YES slovy: "Ga-In ví, že je sexy a roztomilá zároveň. To je pro nás perfektní."

Park Han Byul


Několik sezón je Park Han Byul modelkou pro spodní prádlo značky Bodyguard. Její dokonalé tělo je použito například pro focení španělské bohyně nebo pro střídmějším focení spodního prádla s divokými vzory. 

Hyo Seong (Secret)


Hyo Seong ze skupiny Secret je takový nováček ve světě spodního prádla. Mladý idol byl vybrán značkou YES, kde působí i Ga-In. Stejně jako právě Ga-In nejsou fotky lacině sexy. Jsou velice holčičí až roztomilé.

Yoon Eun Hye



V říjnu 2011 se herečka Yoon Eun Hye svlékla pro slavnou značku Calvin Klein. Všechny její fotografie se objevily v časopise "Dazed and Confused" a je třeba zdůraznit, že přilákala opravdu hodně pozornosti. Největší pozornost získala obálka zmíněného časopisu, kde se tato herečka objevila nahoře bez.

Lee Hyori



Lee Hyori nedá spát mnoha ženám. A není se čemu divit. Svlékla se pro časopis "Marie Claire" loni v říjnu. Představovala opět spodní prádlo značky Calvin Klein. Na fotkách vypadá velice uvolněně, za což byla opakovaně chválena. U této zpěvačky se zdá, že nemá problém odhalit své tělo.


ZDROJ & FOTO: soompi.fr

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9