Umění Photoshopu: Ze stovky zpět do mládí

14:00 | 13.01.2015 Teér-chan 1
Někteří umí s Photoshopem opravdové zázraky. Jak ze stoleté ženy udělat opět třicetiletou nádhernou dámu, nám ukázal umělec z Photoshop Surgeon.
Přeměna ve Photoshopu
Přeměna ve Photoshopu FOTO: YouTube screen/PhotoshopSurgeo...
Photoshop Surgeon dokáže s Photoshopem téměř cokoliv. Ze stoleté ženy mladou krásnou ženu s proporcemi Barbie či ženu podobnou Taylor Swift nebo Kim Kardashian. Dokonce dokáže udělat z ženy i muže.

Video si za 19 měsíců od svého zveřejnění nasbíralo přes 7 800 000 zhlédnutí.



Jedná se o ženu, která jako mnoho dalších seniorů stála frontu na rýži od nevládní organizace v provincii Quand Nam ve Vietnamu po tajfunu Ketsana.

''Vybral jsem si ji, protože si myslím, že je fascinující a vypadá roztomile,'' prozradil umělec z Photoshop Surgeon pro BuzzFeed Life. ''Napadlo mě, jestli bych mohl zvrátit čas a dát lidem nahlédnout na to, jak by mohla vypadat, když byla mladá.

Někteří lidé říkají, že je video rozplakalo. Myslím si, že proto, že přináší vzpomínky na ztracené blízké nebo rozporuplné pocity ohledně stárnutí, které každý z nás prožívá,'' dodal.

"Viděl jsem také komentář od učitelky Photoshopu, video ukázala své třídě a všichni se chtěli dozvědět, jak to lze udělat, což je podle mě to docela dobrá reakce.'' Ale ne všechny komentáře byly pozitivní: ''Jsou lidé, které video urazilo a vyčítají mi, že žena už je tak krásná a že jsem ji neměl upravovat.

Pro mě, stejně jako u všech mých videí na Photoshop Surgeon kanálu, to byl experiment a výzva, abych zjistil, jaké extrémní transformace jsou možné ve Photoshopu,'' řekl na závěr umělec.


ZDROJ: netallica.yahoo.co.jp, dramafever.com, buzzfeed.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9