Vyhrajte akreditaci na 10. ročník filmového festivalu Filmasia!

20:00 | 28.11.2014 tombac 0
V pondělí 1. 12. vypukne v pražském kině Lucerna 10. ročník asijského filmového festivalu Filmasia. Jestli se jej chcete zúčastnit, určitě se zapojte do naší soutěže o 3 festivalové akreditace na volné lístky na projekce dle vašeho výběru.
Plakát k 10. ročníku festivalu Filmasia
Plakát k 10. ročníku festivalu Filmasia FOTO: filmasia.cz
Program jubilejního 10. ročníku filmového festivalu Filmasia jsme již nastínili v úvodním článku. Je sestaven z výběru současné filmové produkce Jižní Koreje, Taiwanu, Japonska, Číny a Hongkongu, a obsahuje několik snímků, které se v Asii staly velkými diváckými hity. Pokud festival plánujete navštívit, můžete zdarma získat vstupy na všechny filmy. Zkuste správně zodpovědět všechny otázky v malé soutěži, kterou jsme pro Vás připravili ve spolupráci s festivalem.

Tři nejrychlejší z Vás, kteří správně zodpoví všech 8 soutěžních otázek, získají akreditaci, jež si budete moct vyzvednout na své jméno na pokladně kina Světozor a vybrat si na ni lístky zdarma na libovolné festivalové projekce. Podmínkou je uživatelský účet na našem webu.

E-mail s odpověďmi posílejte na soutez@asianstyle.cz ve znění:
Předmět: Soutěž Filmasia
Obsah mailu:
- Vaše jméno a příjmení
- Vaše uživatelské jméno na asianstyle.cz
- Odpovědi 1. až 8.

Prosíme, abyste dodrželi výše uvedený formát. Na e-maily, které nebudou obsahovat ať už Vaše jméno, nebo Vaše uživatelské jméno, nebude brán zřetel. Totéž platí pro odpovědi - musí být všechny správné, abyste mohli vyhrát.
 
Jakmile budou známi první 3 výherci, soutěž bude ukončena a výsledky budou obratem oznámeny jak zde, tak i jednotlivým výhercům na e-mail, z kterého nám zaslali své výsledky.


A teď jednotlivé otázky:

1. Kde se v České republice natáčel korejský snímek Snowpiercer?

2. Z kterého období korejské historie (dynastie) je snímek Čtenář tváří (The Face Reader / Gwansang)?
 
3. Seřaďte chronologicky snímky z trilogie pomsty režiséra Park Chan Wooka od nejstaršího po nejnovější.
 
4. Kolik filmů od režiséra Park Chan Wooka letos uvidíme na Filmasii?
 
5. Ve kterém kultovním snímku Takashi Miikeho si Tadanobu Asano zahrál blonďatého psychopata Kakiharu?
 
6. Lidské dítě vlčí bohyně je hlavní postavou jakého animovaného snímku Hayao Miyazakiho?
 
7. V památné scéně z nemocnice v hongkongském snímku režiséra Johna Woo utěšuje Chow Yun Fat s pistolí v ruce miminko a vyřídí během toho skupinu gangsterů. O jaký známý akční snímek z 90. let se jedná?

8. Největším tchajwanským filmovým hitem se v roce 2011 stala úsměvná romantická komedie o strastech dospívání. Jaký je její anglický název?

 
Ještě bychom Vás rádi poprosili, abyste správné odpovědi nepsali do komentářů pod článkem. Takovéto komentáře budeme nuceni mazat. Přejeme hodně zdaru a těšíme se na Vás na festivalu Filmasia!

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9