Ospalý kocour Shironeko žije v neustálém stavu blaženosti

19:00 | 01.11.2014 Peťul_TripleS 4
Shironeko je turecký van kocour, který je známý pro své věčně ospalé a šťastné výrazy, pro svůj zvyk schoulit se do malých nádob a také pro svoji úžasnou schopnost úvest do rovnováhy různé věci na své hlavě. Nevěříte?
Shironeko
Shironeko FOTO: kagonekoshiro.blog86.fc2.com
Dvanáctiletý kocour, který žije v Japonsku se svým páníčkem a celou smečkou dalších kočičích kamarádů, je členem internetové kočičí elity už nějakou tu řádku let. Čtenáři, kteří ho přezdívají jako „košíková kočka“ nebo „zen kočka“, jsou uchváceni jeho rozkošným kulatým obličejem, blaženým výrazem a jeho nekonečnou trpělivostí k bláznivému dovádění jeho majitele.

Ať už uvádí Shironeko („bílá kočka“) do rovnováhy různé druhy ovoce a zeleniny na své chlupaté hlavě, je pokrytý květinami, má na hlavě roztomilé kloboučky nebo se poflakuje v malých nádobách, díky zavřeným očím a jemnému úsměvu vypadá, že je naprosto v míru se světem a svojí existencí. Ostatně podívejte se na něj sami.






Na další povedené fotografie se můžete podívat v galerii pod článkem nebo se rovnou podívat na jeho blog či youtube kanál, kde mimo něj uvidíte i jeho kočičí přátele. Co na takového chlupatého krasavce říkáte? Zaujal vás?


ZDROJ: mymodernmet.com
FOTO: kagonekoshiro.blog86.fc2.com
FOTO GALERIE: kagonekoshiro.blog86.fc2.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9