Vaření s prezervativy - zvýšení povědomí o chráněném sexu

12:00 | 29.09.2014 Teér-chan 6
Japonci nám ukáží, že se prezervativ dá použít i jinak než jen v posteli či k nafukování (jako balonek). Například při vaření! A právě tím chtějí snížit případy pohlavně přenosných chorob.
Použití prezervativu při vaření
Použití prezervativu při vaření FOTO: s.yimg.com
V posledních několika letech v Japonsku nadále klesá používání prezervativů, což má za následek dramatický růst případů HIV a dalších pohlavně přenosných chorob. S cílem zvýšit povědomí prezervativů a překlenout propast mezi výrobcem a uživatelem, vydali japonští autoři Kyosuke Kagami a Opanpon knihu, která zahrnuje prezervativy v jednom z nejoblíbenějších zvyků: vaření.



Nová kuchařka, která byla vydána v pondělí 22. září, se jmenuje tsukutte agetai condomu gohan - v překladu něco jako: Chci pro tebe uvařit kondom jídlo. Aby si čtenáři nemysleli, že jde o nějaký žert, samotní autoři poslali do kuchyně výzkumníka Yuka Haruya, aby dohlížel na výrobu a zajistil, že všechny recepty jsou praktické.



Prezervativ je samozřejmě použit pouze jako pomůcka při vaření, nikoliv jako složka pokrmu. Autoři přišli s 11 různými recepty, které využívají odolnost a flexibilitu prezervativu při vytváření pokrmů. Kuchařka je k dispozici jako elektronická kniha za 250 jenů.




ZDROJ & FOTO: spoon-tamago.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9