Představení finalistů K-POP Contestu: Tokki

15:44 | 08.08.2014 Babu 2
Přinášíme vám poslední představení z pěvecké kategorie letošního K-POP Contestu! 
Tokki
Tokki FOTO: Czech Hallyu Wave

Jméno: Kristina Bažatová
Věk: 22
Kategorie: Zpěv

O mně:
Jmenuji se Tokki a je mi 22 let. Už 2 roky před letošním kolem jsem přemýšlela nad účastí. A protože jsem zvyklá, si všechno nejdříve pořádně promyslet, opravdu mi trvalo dlouho, než jsem se vůbec přihlásila. Loni jsem se proto šla na Contest podívat, abych věděla, do čeho jdu. Připravovat jsem se tedy začala v prosinci téhož roku.

Zpěvu se věnuji vlastně už odmalička. Celý první stupeň jsem chodila do školního pěveckého sboru. K-POP poslouchám letošním rokem už pět let. Zjistila jsem, že K-POP přesně splňuje moje požadavky, a to nejen v hudbě, ale také v počtu vydaných alb, a už vůbec nemluvím o interpretech. Krom zpěvu se věnuju i částečně tanci, módě, psaní a kreslení. Krom jiného miluju jídlo, modrou barvu, spánek, své přátele a svého pejska.



S postupem jsem vlastně vůbec nepočítala. A samozřejmě jsem byla nadšená, i když to doprovázelo spoustu emocí ohledně mých přátel, kteří se přes předkolo nedostali, takže jsem si to moc naplno neužila. Ale i tak jsem z toho moc nadšená.

Vzkaz pro fanoušky:
Mí fanoušci dostali své jméno teprve nedávno. Jelikož jsem před tím nikde živě nevystupovala, moje základna se skládá hlavně z mých přátel, které nadevše miluji! Jmenují se: 당근 (dang-geun), což je v překladu do češtiny Mrkev. Nemám žádný požadavek na to, co by měli mít na sobě nebo tak, ale jsem si jistá, že uvidím alespoň jeden banner!

Chci svým fanouškům říct: Užijte si to a nenervujte se alespoň na jeden den s tím, co vás trápí. Alespoň na jeden den unikněte všemu a usmívejte se, protože to mi udělá největší radost. Tím mě nejvíc podpoříte.

Odkazy:
Facebook


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9