Představení finalistů K-POP Contestu: RG H.I.V.

17:31 | 11.07.2014 Babu 14
Představujeme první trio letošního ročníku, které na K-POP Contestu vystoupí v pěvecké kategorii.
RG H.I.V.
RG H.I.V. FOTO: Czech Hallyu Wave

Členové:
Nguyen Thi Thuy Van/Ivuška
Veronika Hrbáčová/Etuta
Mai Thuy Ha/Hanička
(Ve věkovém rozmezí 18-20 let)

O skupině:
Společně ještě s dalšími nadšenci (ne)působíme jako skupina již tři roky. Od pojmu „skupina“ jsme se však hned na začátku odklonili a zůstali jsme fungovat jen jako dobří přátelé.
„Grupa“ je ve skutečnosti nyní osmičlenná. Osudem jsme byli nějakým způsobem seskládáni v létě roku 2011, kdy jsme byli nazváni Retardo Gardo (protože jsme tancovali a zpívali I’m the Best od 2NE1 na veřejnosti). Jména jsme se okamžitě chytli. Po roce jsme se však pokoušeli z této zkratky vymyslet nějaký důstojnější název a po dlouhých chvílích namáhání našich mozků se nám konečně podařilo vymyslet... Rajský Garnát. Jako Garnáti zabíjíme společně čas (a peníze) žranicemi, plánováním (ne tak moc) tajných narozeninových oslav, sledováním filmů a děláním další ostudy na veřejnosti.


 

Na letošní K-POP Contest jsme byly vyslány my tři ve jménu Rajských Garnátů uříznout pořádný kus ostudy tak, aby vyšlo na všech osm členů. Sub-unit se pyšní svým názvem seskládaným z počátečních písmen našich jmen: H.I.V. (no pun intended... ehm)


Postup do finále nás mile překvapil a společně se těšíme na výlet do Prahy, doufaje, že všechno zase, jako vždycky, neodložíme na poslední chvíli.

Videoukázka:

 

Vzkaz pro fanoušky:
Kdybychom nějaké měli, budeme vděční za jakoukoliv vaši podporu! Shnilá rajčata či vejce volitelně s sebou. (Come to the dark side, we have cookies!!!)

Odkazy:
Pokud máte zájem, můžete nás stalkovat na Facebooku.


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9