JJANG giveaway pro České a Slovenské K-Pop fanoušky

20:30 | 28.07.2014 Eunka 0
JJANG-G je přátelský giveaway věnovaný českým a slovenským fanouškům. Zapojili se do něj hned tři zahraniční sponzoři a celkově se při něm rozdá více než 130 věcí! Pro vás ho připravila Terry ALsiong.
JJANG giveaway
JJANG giveaway FOTO: dreamstime/Terry ALsiong
ToFebruary, Jolse a AllKpoper se opět sešli, aby prostřednictvím tohoto giveawaye, který pořádá Terry, potěšili drobnostmi fanoušky u nás. Nehraje se o žádná alba, ale o maličkosti, jakými jsou plastové náramky, plakáty, samolepky apod.

Všechny ceny jsou rozdělené do tzv. soutěžních balíčků a vy se již nyní můžete zapojit do soutěžení o některé z nich. Soutěž probíhá vyplňováním online formulářů, ve kterých odpovíte na jednoduché otázky, jenž jsou založené na sledování hudebních videí.

Jakou barvu měla bunda TOPa v MV Fantastic Baby? Která ze členek SNSD měla na sobě v Gee červené kalhoty? Jaká známá osobnost se objevila v Troyově MV Green Light? Podobný typ otázek vám ukáže nová, stará, ztracená a možná i vámi nezhlédnutá K-Popová videa.

Veškeré informace o JJANG giveaway naleznete na tomto odkazu facebook.com/groups. První vlna formulářů se uzavírá již 31. července 2014!

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9