Japonské školačky a jejich parkur dovednosti

12:50 | 21.07.2014 Saki 9
To, co vypadá jako nevinná hra na honěnou na pozemcích školy, se mění v závod plný salt, ninja technik, skoků přes různé překážky a z budovy na budovy.
screen z videa
screen z videa FOTO: youtube.com
Začíná to nevinně - pár obyčejných školaček se natáčí na smartphone, zatímco jedna z nich se sebere a začne utíkat. Její spolužačka ji tedy začne pronásledovat, stále natáčející na mobil, a z nevinné honěné se stává přehlídka parkur dovedností a ninja efektů, které se z prostředí školy přesouvají do japonských uliček města Atami (prefektura Shizuoka).



Takhle to dopadá, když je jedna z dívek Fuka Yoshino, profesionální kickboxerka a sportovkyně. Jak jste si mohli všimnout, na samém konci videa, otevře Yoshino hravě láhev citrusového nealkoholického nápoje s názvem CC Lemon. Co to znamená? Že tohle epické video je jen reklamou na nápoj.

Ve videu vystupoval na pár sekund i bubeník Muneomi Senju. Jde o světoznámého avantgardního bubeníka a bývalého člena japonské alternativní kapely Boredoms. Vystupoval již s umělci jako Harumi Hosono, Yukihiro Takahashi (YMO), Keigo Oyamada (Cornelius), UA, Harada Ikuko, Theory of Relatively a s mnoha dalšími.

Jak se vám video líbí? Zaujaly vás dovednosti dívek?

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9