Představení finalistů K-POP Contestu: Boom C.O

17:31 | 13.07.2014 Babu 20
Představujeme vám další, pro tentokrát pětičlennou skupinu, která se na K-POP Contestu představí v kategorii Performance. 
Boom C.O
Boom C.O FOTO: Czech Hallyu Wave
Členové:
Tereza Kadeřábková/Lina – Leader, lead dancer
Alena Štraubová/Al – Lead vocal, dancer
Tereza Schneebergová/Chilli – Vocal, dancer, stylist of group
Eliška Popíková/Ellis – Main dancer, tomboy
Kristýna Podlahová/Kris – Main vocal, dancer, maknae
(Ve věku 17-18 let)

O skupině:
Jako skupina působíme necelé dva roky, ale v tomto složení s naší maknae jen pár týdnů. 

Pět šílenců, kteří navštěvují stejnou školu. Ze všeho nejraději se sejdou u jedné z nich a jí… a jí… a koukají na svá stará videa a troll fotky v tajné wtf složce a smějí se. Smějou se tak nahlas, že celý barák ví, když jsou Boom C.O poblíž. Nikdo je nebere vážně.

Dlouho jsme se hledaly, ale nakonec se u nás sešly členky, které si rozumí a chovají se k sobě jako sourozenci, včetně neverbální komunikace nebo škádlení. Nikdo z nás nechodí nikdy včas na tréninky. Děláme vše na poslední chvíli, ať se to týká shánění kostýmů či upravování fotek. Působíme jako hluční trollové a je to tak – pokud uvidíte nějakých pět bláznů, budeme to pravděpodobně my.

Není novinka, že si z nás dělají lidé srandu, mimo jiné i z názvu. Jak správně číst Boom C.O? Není to ani [Bum Co] po česku, ani [Bum Ko], ale [Bum Sí Ou]. Slyšíme ale na všechno, dokonce i na Bum Sí Au. Tak nějak jsme si zvykly.


 

LINA:
- První oficiální dospělák ve skupině, který už začíná projevovat známky stáří. Kromě Alzheimera trpí také plešatostí a rychle se unaví. Na druhou stranu, její pohyby jsou propracované do posledního detailu. Ona je ta, která nás učí všechny choreografie a jako tanečník u nás má respekt. Jako leader ne.
- Fakta: Nade vše miluje jídlo. Opravdu. Víc než cokoli a kohokoli jiného. /Každých pár minut si musí cucnout z flašky. A cucá vážně pomalu. /Jde jí všechno, na co sáhne. Fakt. Všechno kromě bowlingu.

AL:
- Druhý oficiální dospělák ve skupině. Je naše máma (jako Suho). Lze ji dokonale popsat jedním slovem: BLOND. Veškeré pohyby vykonává horní částí těla, a ne, není tím myšlena hlava. Ani ruce. Zpívá odmalička a udává tóny při rozezpívávání.
- Fakta: Je extrémně lechtivá. Nenechá se ani pohladit, aniž by se nezačala hned drbat. Její budoucí kluk má smůlu. /Talent na zachycování těch nejhorších momentek. /Když se jí něco nelíbí, praští dotyčného do hlavy.

CHILLI:
- Cute troll skupiny a želé dancer, který je skvělý a originální stylista, pokud zrovna kostýmy nevyrábí. To je pak jiná katastrofa… Je také hlavním administrátorem našich facebookových stránek a twitteru. Do tance dává vše, i když koordinace pohybů je její největší nepřítel.
- Fakta: Závislá na prášcích – bere ibalgin snad i na zničené konečky. /Křupe si klouby a brzy se rozpadne. /Je naše telefonní ústředna. /Je narcis.

ELLIS:
- Tomboy s velmi ženskými znaky. Má dokonalé vlasy. Hrozně zlobí a každému leze na nervy, ale jakmile začne hrát smutnou, je okamžitě utěšována. Je námi hýčkaná (pozůstalost z doby, kdy byla maknae).
- Fakta: Vydává divné a dinosauří zvuky. /Před vystoupením spotřebuje celý lak na vlasy. /Je naše kasička. /Má úchylku na Linin kraví polštář.

KRIS:
- Naše nejnovější maknae. Je génius, úžasně tancuje a nádherně zpívá. Tvoří si své vlastní choreografie a všechny nás uchvátila. Je hrozně drobounká a lehoučká, oproti ní jsme hroši.
- Fakta: Nejlépe se jí tancuje v bodyčku a bez bot. /Okusuje modrou část gumy na gumování (protože červená jí nechutná). /Má fobii z klaunů, kteří jí pronásledují s nožem.

Viedoukázka:



Vzkaz pro fanoušky:
Budeme šťastné, pokud před námi nikdo neuteče. Rády se seznamujeme, tudíž se nenechte odradit tím, že působíme jako uprchlíci z Bohnic, a klidně nás prosím oslovte.

Odkazy:
Facebook
Youtube
Twitter


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9