K-POP Contest 2014 již zná své finalisty!

17:00 | 02.07.2014 Babu 5
Jak již někteří z vás vědí, je to zhruba měsíc, co porota na předkolech v Praze a v Brně vybrala finalisty pro letošní ročník K-POP Contestu. A že rozhodně bylo z čeho vybírat!
Michal Škrabák a Klára Šebeňová jako porota na pražském předkole
Michal Škrabák a Klára Šebeňová jako porota na pražském předkole FOTO: CZHW Photography
K-POP Contest se neúprosně blíží a v průběhu celého července nás čeká představování jednotlivých finalistů. A na koho se můžete těšit, to se dozvíte právě v tomto článku.

Postoupilo 16 finalistů. Původně se mělo v srpnovém finále představit 8 nejlepších interpretů pro kategorii “Performance” a 8 nejlepších zpěváků právě do pěvecké kategorie. Nicméně účast do performance byla letos procentuálně rozhodně výrazně vyšší a když porota rozhodovala, kdo má postoupit, společně jsme pozměnili počet postupujících. Do finále tedy postoupilo 10 skupin (a pozor, dokonce je mezi nimi i jednotlivec) do kategorie performance a 6 zpěváků.

Kdo je mezi nimi se můžete podívat zde:

Performance - Effe(x)tion, VIRDO, G.I.A., YOUNIQ6, Boom C.O, U.F.O, Elleanor, AK, F.E, C!Diamonds
Zpěv - Viktorie Duková, Tokki, Sunhye, R.G. H.I.V., Iris, WANJEON DAEBAK
 

(Pozn.: Pořadí není finální.)  
 

Našli jste mezi finalisty známá jména? A jste zvědaví na ty, které jste prozatím nepoznali? Za všechny, kteří byli výběru přítomni, rozhodně můžeme říci, že je na co se těšit!

A kdo letošní finalisty vybíral?
Obou předkol se osobně zúčastnili dva ze tří porotců.
Michal Škrabák, kterého si můžete pamatovat z porotcovského křesla již v loňském ročníku, frontman skupiny River Jordan, zpěvák a kytarista.
Klára Šebeňová, v porotě zastupuje agenturu Jaro Management, kde řídí divizi Kompars, divizi Celebrity a divizi Nové tváře. Talentovaným finalistům pak může nabídnout další spolupráci s agenturou.
 

A posledním představeným členem poroty předkol je Lee Jae Hyun, který se nemohl na předkola dostavit osobně, ale poctivě si všechna videa finalistů ve společnosti obou výše uvedených porotců prohlédl a nakonec jednohlasně o každém finalistovi rozhodli společně. Lee Jae Hyun je již pět let instruktorem tance (i zpěvu). Zúčastnil se více než 30ti soutěží v tanci či zpěvu nejen v Koreji, ale i ve světě, a vždy se umístil do třetího místa.
 

Všichni tři členové poroty budou také mezi hlavní porotou na srpnovém finále.
 

A na závěr menší nahlédnutí na předkola. Kvůli špatným světelným podmínkám bohužel do sestřihu nebyli uvedeni někteří soutěžící z brněnského předkola. Rozhodně se ale nemusíte bát, že přijdete o pohled na některého z finalistů. Během příštího měsíce se vám každý z finalistů na stránkách Czech Hallyu Wave představí a zahrne ke svému představení také video, podle kterého si budete moci lépe vybrat své favority.

Velké díky za podporu akce patří Velvyslanectví Korejské republiky v Praze


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9