66100 - časopis pro korejské baculky

15:00 | 01.07.2014 Eunka 50
Ne všechny Korejky a Korejce baví posedlost ultra štíhlou módou a mnozí se chtějí cítit příjemně i s nějakým tím kilem navíc. Proto je tu magazín 66100, který propaguje zdravé sebevědomí a pozitivní vnímání vlastního těla.
66100 magazine
66100 magazine FOTO: nsmbl.nl
Nový korejský časopis pro baculky a vůbec všechny ženy, ale i muže, kteří se chtějí líbit a cítit se sebevědomě, ačkoli nemají míry modelů a baletek, zatřese světem krásy díky modelce Vivian Kim (známé i jako Kim Ji Yang či Vivian Geeyang Kim). Tato 28letá dáma je velice šarmantní a umí svá kila navíc nosit s noblesou a v USA pracuje jako modelka větších velikostí od roku 2010. Měří 165 cm a váží 70 kg. 

Proč dostal časopis název právě 66100? To kvůli velikostem. V Koreji jsou velikosti 66 (zhruba 38/40) pro ženy a 100 (asi L/XL) pro muže považovány už za velikosti, které jsou daleko od vysněného ideálu, po jakém dnešní Korejci touží. Posedlost dietami, plastikou a vzhledem neprospívá společnosti a vede často k sebevraždám a podceňování se. To chce právě Vivian Kim změnit. 

Cílem časopisu 66100 je zvýšit lidem sebevědomí a navést je k tomu, aby pochopili, že jim to může slušet, i když nevypadají jako křehké porcelánové panenky a svalnatí hrdinové z komiksů. Dobře střižené, kvalitní a na míru šité oblečení dělá divy a největší divy dělá zdravé sebevědomí a pozitivní vnímání svého těla. To rozhodně neuškodí nikomu, ať již váží 45 nebo třeba 100 kilo. 


Vivian Kim

Sama modelka říká: "Krása není o tom, kolik vážíte a zda jste tlustí nebo ne. Jde o to, zda si věříte a dokážete pochopit, že jste krásná právě taková, jaká jste."

Dále také tvrdí: "Korejci jsou posedlí dietami, protože se bojí, že je společnost odsoudí a zcela vyloučí. Také není k mání pořádné oblečení pro plnoštíhlé a silné lidi. Výrobci jej nenabízí."

Vivian Kim přiznává, že prorazit v zemi, kde téměř neznají modelky větších velikostí a kde krása a štíhlost vede, bude složité. Rozhodně však nehází flintu do žita. Zcela chápe, proč se mnohé korejské ženy cítí tak dobře v zahraničí. Tam se nemusí v obchodech stresovat, neboť seženou šaty všech velikostí a navíc takové, které se dají nosit, jsou sexy a nepřipomínají jen pytle od brambor. 

Modelka neváhala vložit do svého projektu kromě úsilí i mnoho peněz. Doufá v úspěch a k tomu potřebuje čtenáře. Pokud se chcete s touto pozoruhodnou dámou lépe seznámit, podívejte se na ni zde. My jí přejeme hodně štěstí a aby jí její sen vyšel.

ZDROJ: dramafever.com, facebook.com/im66100, plus-model-mag.com, seoulistic.com, koreatimes.co.kr
FOTO: weloversize.com, facebook.com/plusmodelkorea

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9