Proběhl casting na Miss Vietnam České Republiky

15:00 | 30.06.2014 Mei 3
Před pár dny proběhl casting na Miss Vietnam České republiky – Open for Europe. Jak to probíhalo a které dívky postoupily do finále?
Semifinalistky s porotci
Semifinalistky s porotci FOTO: Lee Hoang
Dne 28. 6. 2014 proběhl v restauraci Honag Thanh v pražské Sapě casting již čtvrtého ročníku soutěže Miss Vietnam České republiky – Open for Europe. Zúčastnilo se ho 11 soutěžících, ze 14 přihlášených, ve věku 17 – 25 let z Čech, Slovenska a Německa.
 
Casting započal poděkováním prezidenta soutěže pana Hunga všem organizátorům, porotcům a partnerům soutěže, představením jednotlivých porotců a seznámením je s pravidly hodnocení.
 
Před první disciplínou, kterou byla přehlídka v národních vietnamských krojích Ao Dai a představení dívek, řekl pan Hung ještě několik důležitých slov: „Díky Development World Wide, Viet Media a INFO-DRÁČKU jsme objevili krásy vietnamských dívek žijících v České republice a nejen zde. Všechny finalistky z předchozích ročníků se po soutěži zviditelnily, získaly dobrá pracovní místa a pracovní nabídky. Účast v soutěži jim prospěla a nic nešlo špatným směrem. Soutěžících není mnoho, děvčata se stydí, bojí se a neuvědomují si, jaký to pro ně může mít přínos. My se ale nevzdáme a budeme ob dva roky tuto soutěž pořádat a věříme, že dívky přesvědčíme, aby do toho šly, našly kuráž a vyzkoušely si to.“ Poté popřál dívkám mnoho zdaru, štěstí a úspěchu a mohlo se začít.
 
Kromě přehlídky v Ao Dai se každá z dívek krátce představila v českém i vietnamském jazyce a pohovořila o svých koníčcích a zájmech.
 

 
Další disciplínou byla promenáda ve večerních šatech, při níž mohly dívky ukázat svou noblesu, šarm a půvab.

Následoval společný oběd a hned po něm se soutěžící začaly připravovat na třetí disciplínu, v níž měly dívky za úkol předvést svůj talent. Mezi vystoupeními se objevil zpěv, tanec s vějíři, moderní tanec, hra na hudební nástroj, malování a představení módní kolekce v podobě prezentace, kterou soutěžící sama navrhla. Modely byly bohužel zrovna na výstavě, ale soutěžící slíbila, že pokud postoupí, můžeme se na jejich ukázku těšit na finálovém večeru.
 
Poslední disciplínou byla, především muži určitě velmi oblíbená, promenáda v plavkách. Po té se dívky odebraly do zákulisí, připravit se na natáčení video medailonků s hlavním partnerem soutěže, kterým je společnost MoneyPolo. Po zveřejnění medailonků budete moci na internetových stránkách hlasovat a zvolit si Miss MoneyPolo.
 
Verdikt poroty o tom, které dívky postupují do finále Miss Vietnam České republiky – Open for Europe, se soutěžící dozvěděly v neděli ráno. Mezi finalistky závěrečného klání, které se bude konat 28. září v Dong Do v Sapě, nakonec postoupilo všech 11 dívek. Porota se rozhodla, že vzhledem k malému počtu přihlášených dá šanci všem. K 11 finalistkám ale přibude ještě jedna soutěžící, která se z osobních důvodů nemohla castingu zúčastnit, ovšem porota se rozhodla dát ji ještě šanci zabojovat o korunku Miss s ostatními dívkami.
 
Našli jste mezi dívkami už svou favoritku?


 
FOTO: Lee Hoang

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9