Miss Vietnam České republiky - Open for Europe

19:05 | 13.06.2014 Mei 4
Letos v září proběhne finále dalšího ročníku Miss Vietnam České republiky - Open for Europe. Přihlaste sebe nebo svou kamarádku, zažijte nezapomenutelné okamžiky s ostatními soutěžícími a získejte hodnotné ceny.
Finalistky Miss Vietnam 2012 s Karlem Gottem
Finalistky Miss Vietnam 2012 s Karlem Gottem FOTO: facebook.com/missvietnamcesker...
Tuto soutěž pořádá již poněkolikáté Svaz Vietnamců ČR a hlavním organizátorem je VIET MEDIA s.r.o. Jako spolupořadatel se pak na celé akci podílí také občanské sdružení INFO-DRÁČEK, které podporuje Vietnamce v České republice, a Development Worldwide. Prezidentem soutěže je pan Tran Quang Hung, který je místopředsedou Svazu Vietnamců a současně také generálním ředitelem VIET MEDIA s.r.o.

Finalistky soutěže se předvedou ve společenských šatech a vietnamských tradičních krojích Ao Dai. O doplňky se postará firma Šenýr Bijoux, která navrhuje korunky pro Českou Miss. I korunka pro Miss Vietnam ČR pochází z dílny Šenýru. Navrhla ji návrhářka šperků a majitelka společnosti Šenýr Bijoux, paní Olga Kopalová.



Miss Vietnam ČR 2014 - Open for Europe navazuje na úspěšný ročník 2012, který proběhl pod záštitou Ministerstva zahraničních věcí s panem Karlem Schwarzenbergem, primátora hlavního města Prahy pana Bohuslava Svobody, předsedkyně parlamentu paní Miroslavy Němcové, poslance Evropského parlamentu pana Jana Zahradila, ředitele České rozvojové agentury pana Michala Pastvinského a Ministerstva životního prostředí.

Kromě titulů Miss, První vicemiss a Druhá vicemiss se bude v letošním roce soutěžit také o tituly Miss Foto, jehož vítězka vyjde z hlasování na internetu. Dále Miss Ao Dai a Miss Fashion, kde vyhrají dívky, které nejlépe předvedou tradiční vietnamský oděv Ao Dai a večerní šaty. Také se bude soutěžit o titul Miss Talent, kde bude hlavní prioritou volní disciplína a krátký rozhovor, a nakonec o tituly Miss Travel a Miss Money Polo.

Porota bude složena z vietnamských a českých osobností a partnerů soutěže. Mimo jiné v porotě zasedne pan Charles Bailey ze společnosti Aspen Institute ze Spojených států amerických, který se dlouhodobě podílí na řešení problematiky kontaminace dioxiny ve Vietnamu.



Finále předchozího ročníku Miss Vietnam České republiky 2012 - Open for Europe se zúčastnilo 10 dívek z České republiky, Slovenska a Maďarska. Všechny dívky se zúčastnily disciplín, jako byly Promenáda v Ao Dai, Promenáda ve večerních šatech, Promenáda v plavkách, volná disciplína a rozhovor. Vítězkou tohoto ročníku se stala Vu Thi Thuy Linh s číslem 11, První vicemiss byla Doan Thi Hai Ninh s číslem 13 a Druhou vicemiss pak Vu Bich Thu s číslem 6.

Výtěžek soutěže bude použit na podporu projektu Pomoc postiženým dioxiny ve Vietnamu, který realizují občanské sdružení Development Worldwide, INFO-DRÁČEK a Svaz Vietnamců ČR.

Pokud se chcete přihlásit i vy, stále máte šanci. Casting do soutěže proběhne 23.6.2014. Finále se pak uskuteční v neděli 28. září 2014 od 19:00 hodin v reprezentačním sále Dong Do v Sapě (Praha Libuš). Přihlásit se mohou svobodné bezdětné dívky od 16 do 26 let s výškou minimálně 160 cm.



Chcete-li se dozvědět více, přijďte v neděli 22.6.2014 na Asijský festival do pražské Sapy, kde v rámci workshopů najdete také stánek Miss Vietnam ČR, kde budete mít možnost se setkat s vítězkami předešlých ročníků a popovídat si s nimi o průběhu soutěže. Rády vám jistě sdělí své zážitky.

Podívat se také můžete na dokument České televize z předchozího ročníku. Najdete ho zde.

 

PŘIHLÁŠKY POSÍLEJTE NA:

Redakce Tuan Tin Moi
Libušská 319
Praha 4
142 00

nebo
missvn@seznam.cz



FOTO: facebook.com/missvietnamceskerepubliky.cz

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9