Fotbalový turnaj vietnamských studentů a mládeže na Strahově

18:00 | 27.05.2014 Mei 1
Pokud máte rádi fotbal, neměli byste si 1. června nechat ujít letošní již 10. ročník rozšířeného Fotbalového turnaje vietnamských studentů a mládeže na pražském Strahově.
Fotbalové týmy
Fotbalové týmy FOTO: Tnsv Bongda
Asociace vietnamských studentů a mládeže v České republice ve spolupráci se Svazem mládeže v České republice a za podpory společnosti NICOVN pořádá dne 1.6.2014 10. ročník rozšířeného Fotbalového turnaje vietnamských studentů a mládeže 2014.

Letos potvrdilo účast přes 200 hráčů, kteří budou na Strahově reprezentovat 16 fotbalových týmů (viz. úvodní foto).
 
Tento turnaj je každý rok pořádán pro vietnamské studenty a mládež, kteří žijí, studují a pracují na území České republiky. Jeho cílem je nabídnout bohaté sportovní vyžití, posílit zdravého soutěžního ducha a vytvořit příležitost pro vzájemné poznávání a sbližování mladých lidí.
 
V posledních třech letech dvakrát vyhrál tým FC Viet Chomutov, který je jedním z nejúspěšnějších týmů této soutěže a loňským vítězem byl tým All Star.

A jak bude celá akce probíhat? Od 8 do 8:30 ráno proběhne zahajovací ceremoniál. Do 12 hodin pak bude probíhat skupinová fáze. Poté bude do jedné hodiny odpolední polední pauza a čas na oběd. Poté, tedy od 13:00 do 16:00, budou probíhat vyřazovací souboje o 1., 2., 3. a 4. místo. Konečnou fází celého turnaje pak bude předání cen.

Vstup je zdarma.

Facebookovou událost naleznete zde.

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9