ASIJSKÝ FESTIVAL - Vietnamský kulturní den

21:24 | 26.05.2014 Mei 1
Dovolujeme si Vás pozvat do pražské Sapy na Vietnamský kulturní den, kde se budete moci podívat například na vystoupení účastnic X-Factoru, taneční skupinu Fugiho, ochutnat vietnamskou kuchyni a mnoho dalšího.
Vietnamský kulturní den
Vietnamský kulturní den FOTO: INFO-DRÁČEK
V neděli 22. června 2014 se v pražské tržnici Sapa (Libušská 319, Praha - Libuš) bude před restaurací Dong Do konat Vietnamský kulturní den. Celá akce bude trvat od 10 do 20 hodin. Kulturní program začne od 15:00.
 
Těšit se můžete na ochutnávku vietnamských či jiných asijských pokrmů, jako je sushi a podobně, dětský koutek plný zábavy a naučné workshopy, kde si budete moci vyzkoušet například kaligrafii.
 
Pro návštěvníky je připraveno také mnoho zajímavých vystoupení. Celý program bude sestaven za pomoci, ve vietnamské komunitě velmi známé, hudební a taneční skupiny Song Huong.
 
Pokud se Vietnamský kulturní den rozhodnete navštívit, můžete se těšit také na vystoupení dvou účastnic letošního X-Factoru, kterými jsou Nici Lee a Anh Nguyen (Anička) nebo na taneční skupinu pod vedením úspěšného nadaného tanečníka Fugiho.
 
Z kulturních oblastí Vás pak jistě potěší módní přehlídka tradičních vietnamských krojů Ao Dai.
 
Celým programem Vás bude provázet Nguyen Manh Hung (Ozzy).

Přidejte se také k události na facebooku.


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9