Initial D Perfect Shift Online - první F2P na Nintendo 3DS

16:00 | 24.12.2013 jiry 2
Initial D Perfect Shift jako první F2P online hra pro handheld Nintendo 3DS o společnosti SEGA.
Initial D Perfect Shift Online
Initial D Perfect Shift Online FOTO: initiald-perfectshift.jp
Pro všechny fanoušky Initial-D a Nintenda 3DS tu mám velice nadějnou a vzrušující novinku, která rozšíří trend pro budoucí hry vydávané pro herní zařízení společnosti Nintendo - Společnost SEGA začala s beta testy svého prvního zdarma hratelného titulu (F2P/Free-To-play).

Zpráva pochází z Japonska a jedná se o titul s názvem ‘Initial D Perfect Shift Online’ pro handheld Nintendo 3DS. V tuto chvíli je společnost SEGA vyvíjející tuto hru ve fázi veřejného náboru testerů (12.12.2013 - 6.1.2014) pro tento titul ( informační stránky s přihlašovacím formulářem jsou pouze v japonštině, takže pro tuto fázi se zřejmě jedná o nábor pouze pro Japonce).



Samotná hra se odehrává ve světě kultovní mangy (anime) Initial-D z prostředí pouličních závodů. Lokace, závodníci, auta a ostatní reálie budou vycházet z této série. Samotná hra bude zdarma ke stažení a další bonusový obsah bude možno dokoupit ve formě přídavných packů a DLC. Vydaní hry je zatím v plánu na jaro 2014. Samotný gameplay bude koncipovaný do jednotlivých závodů, kde bude hráčů cíl správně a hlavně s přesným načasováním volit správné rychlostní stupně na převodovce auta, přičemž řízení bude plně automatické. Vítězem závodu bude tedy ten, kdo bude nejlépe řadit.



Initial-D: Pan Shuichi Shigeno zakončil tuto svou slavnou manga sérii tento červenec. Manga vycházela neuvěřitelných 18 let. Příběh se točí kolem Takumiho Fujiwary, středoškoláka s vrozeným talentem pro řízeni, který závodí na veřejných silnicích. Tato manga byla zpracována do několika anime sérií, hraného filmu, OVA a úspěšné herní série.

Adresa pro přihlášení do beta testu: http://initiald-perfectshift.jp/players/cbt/


ZDROJ: initiald-perfectshift.jp
FOTO: idforums.net, ft86club.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9