Provincie Severní Gyeongsang plánuje zahájit program "práce léčí"

13:00 | 28.03.2021 Eunka 0
Dělání - všechny smutky zahání! V Koreji na to pamatují a v mnoha provinciích spustili program nazvaný "práce léčí". Lidé tak mohou prospět venkovu a venkov zase jim. O co se jedná? Podrobnosti naleznete v článku.
Korejský venkov
Korejský venkov FOTO: wikimedia.org
Práce na venkově, na čerstvém vzduchu i ve skleníku, může lidem pomoci překonat náročná období. Provincie Severní Gyeongsang hlásí, že ozdravný program "práce léčí" bude k mání i v jejích vesnicích. Tento program si klade za cíl přilákat více lidí a firem do zemědělských oblastí s nízkou hustotou obyvatelstva, které potřebují výpomoc. 

Za tímto účelem podepsala provinční vláda obchodní dohodu se společností Laon People Inc., vládou okresu Uiseong, radou venkova a rekreační vesnicí Gyeongbuk. V souladu s podmínkami dohody budou ti, kdo ji podepsali, pomáhat zvýšit kreativitu a efektivitu pracovníků společnosti a zároveň podpoří jejich opakované návštěvy za účelem oživení venkova a turistických aktivit.

Rodinám pracovníků společnosti budou nabídnuty ubytovací prostory, aby si mohli užít dovolenou a zúčastnit se různých zážitkových aktivit ve venkovských oblastech. Jelikož je nový program založen na konceptu "worcation", nového slovního spojení vytvořeného zkombinováním slov "práce a dovolená", návštěvníci si budou moci vyzkoušet různé pracovní činnosti charakteristické právě pro venkov. Půjde například o výsadbu plodin nebo jejich sklizeň. Vláda samozřejmě plánuje propagovat program "práce léčí" u společností a institucí po celé zemi.



ZDROJ: koreabizwire.com
FOTO: snappygoat.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9