League of Legends v Koreji na plátně kin

13:00 | 28.05.2020 Xiunka 0
Fanoušci e-sportů si v Koreji opravdu přijdou na své. Turnaj ve své oblíbené hře budou moci sledovat v neobvyklém formátu.
2020 Mid-Season Cup of LoL
2020 Mid-Season Cup of LoL FOTO: invenglobal.com
Zatímco obavy z koronaviru vyprázdnily kinosály, fanoušci e-sportů v Koreji dostanou příležitost sledovat turnaj v League of Legends na plátnech kin. CGV, řetězec multikin provozovaných zábavním gigantem CJ Group, v pondělí uvedl, že bude živě vysílat 2020 Mid-Season Cup of LoL a to počínaje čtvrtkem ve 24 kinech ScreenX po celé zemi. Bude to podruhé, co CGV bude živě vysílat soutěž v e-sportu.

Čtyřdenní turnaj společně se čtyřmi nejlepšími týmy z Koreje a Číny se bude vzhledem k situaci okolo COVID-19 a cestovním omezením konat online. Kina ScreenX poskytují 270stupňové panoramatické snímky rozšířením displeje na boční stěny. Diváci tak budou moci sledovat průběh hry na hlavní obrazovce společně se strategickými mapami a statistickými údaji na bočních obrazovkách.

Vysílání turnaje LoL v kinech je součást snahy jihokorejských multikin vypořádat se s klesajícím počtem návštěvníků a nedostatku nových filmů.

ZDROJ: koreabizwire.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9