Oslavte s námi lunární Nový rok na párty v Olomouci!

15:00 | 07.02.2019 wmxj5312hb 0
Olomouc letos pod taktovkou AsianStyle oslaví 14. 2. 2019 příchod lunárního Nového roku pořádnou party. Co můžete čekat?
Lunární Nový Rok s Asianstyle
Lunární Nový Rok s Asianstyle FOTO: AsianStar/AsianStyle
AsianStyle party již posedmé zavítá do moravské Olomouce a tentokrát jsme se rozhodli ji uspořádat při příležitosti lunárního Nového roku, který je letos zároveň rokem psa.
 
V průběhu akce se budete moci těšit na taneční a pěvecká vystoupení a nějaká ta překvapení, která k Novému roku již zákonitě patří. Pokud budete mít štěstí, možná si i na památku odnesete něco od nás a našich sponzorů.
 
Představení vystupujících probíhá pravidelně na facebookové stránce události, ale pokud jste netrpěliví, můžete si seznam vystupujících (a sponzorů akce) přečíst i níže.


Vystoupení budou rozdělena do dvou bloků, ve kterých nám bude ctí přivítat rappový collab BigButts, tanečnici Anyu ze skupiny WeeO, klučičí duo leTteR, naši olomouckou XXL Crew, pražské EXCELENT, duo z !Scream a mladou skupinu GLun, která nám představí nové členky.


Celou party nás pak bude provázet k-pop DJka Hyunii.

Za spolupráci a poskytnutí sponzorských darů a cen děkujeme Katedře asijských studií UPOL, K-Pop Showcase, Czech Hallyu Wave, BeautieMaze, BB Cream.cz a redaktorům AsianStyle.

Akce se bude konat 14. 2. 2019 v oblíbeném studentském klubu 15minut na adrese Komenského 32, Olomouc (tramvajová zastávka Žižkovo náměstí).

Těšíme se na vás!

anya0305 a Black Rainbow
(organizační tým ASPOL)


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9