Zapojte se do soutěže na téma česko-korejské vztahy

15:00 | 20.06.2017 MinYeon 0
Pokud jste jen trochu kreativní a rádi fotíte nebo natáčíte videa, zvažte svou účast v soutěži vyhlášené Velvyslanectvím Korejské republiky v Praze.
České pivo Gambrinus vstupuje na korejský trh
České pivo Gambrinus vstupuje na korejský trh FOTO: mzv.cz
Vzájemné vztahy mezi Českou a Korejskou republikou v posledních letech jen vzkvétají, a tak se na Velvyslanectví Korejské republiky v Praze rozhodli, že by nebylo od věci to nějak oslavit. A co by mohlo být lepší než velká soutěž na téma česko-korejské vztahy.

Jedinou podmínkou účasti je státní příslušnost k České nebo Korejské republice. A samozřejmě nějaký ten příspěvek do soutěže.

Soutěžit můžete hned ve dvou kategoriích:
  • FOTO
    Do soutěže můžete přihlásit jakýkoli nepohyblivý obrázek. Ať už se jedná o fotografii (s možností úprav), obrázek, karikaturu nebo třeba kaligrafické dílo. 
  • VIDEO
    Soutěžní video je limitováno snad jen svou délkou, která by se měla pohybovat mezi 2 a 3 minutami.

Hodnotit se bude nejen kreativita, ale i propracovanost, poselství a u videa také délka. A ceny jsou více než lákavé! V obrázkové kategorii můžete vyhrát až 300 000 wonů (cca 6 100 Kč), u videa dokonce až 700 000 wonů (14 300 Kč). Čas máte do soboty 30. září 2017. 

Soutěžící musí samozřejmě být autorem zaslaného díla a spolu s ním odevzdat i přihláškový formulář a souhlas s použitím a uchováváním osobních údajů. Veškeré informace o soutěži najdete na stránkách Velvyslanectví Korejské republiky v Praze

Pokud byste se chtěli účastnit této soutěže, ale nevíte, kde nabrat inspiraci, můžete obdržet pozvání od Obchodní komory při Česko-korejské společnosti, která 27. června pořádá v Praze česko-korejský networking za přítomnosti předních představitelů korejských a českých firem. Pokud byste měli zájem se akce účastnit a zároveň zde nafotit / natočit příspěvek do soutěže, ozvěte se nám na e-mail info@asianstyle.cz.
 

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9