Modern Toilet - restaurace plná záchodků

17:37 | 26.09.2013 Eunka 24
Holdujete extravaganci a nevadí vám, že budete při jídle sedět na záchodové míse a z podobné mísy i jíst? Tak směle do toho! Na Taiwanu se vám to totiž může stát.
WC menu
WC menu FOTO: Tom / flickr.com
Jelikož lze na Taiwanu nalézt i restaurace s nemocniční či vězeňskou tématikou, nemělo by nikoho překvapit, že tam může objevit i hospůdky v záchodovém stylu. Pro milovníky neobvyklých věcí a též pro lidi se smyslem pro kreativitu i humor je koupelnová výzdoba to pravé. Během jídla se totiž budete cítit jako na vlastní toaletě. Akorát vůně bude jistě příjemnější.

Restaurace ve stylu toalet se po Taiwanu šíří a strávníkům se v nich líbí. Není divu, že i v Hongkongu či v Číně takové mají. Všechno je na vysoké úrovni a v jedné restauraci v Taipei vás přivítá nejen usměvavý personál, ale i originální interiér vyvedený ve zlaté barvě moči a s malými bobečky. Světla nejsou také jen tak ledajaká, ale mají podobu sprchových hlavic. 

A kam vás usadí? No přece na záchodovou mísu. Místo ke stolu vás zavedou k vaně nebo k umyvadlu. Aby se na nich dalo jíst, jsou zakryté sklem. I prostírání je stylové. S obrázky panáčků, které obvykle vídáme na dveřích veřejných WC.



Co je však v každé restauraci nejdůležitější? No přece jídlo. To dostanete v miniaturních záchodových mísách, pisoárech, bidetech a vanách. Nápoje se podávají v něčem podobném, co se v našich nemocnicích nazývá "bažant". 

A menu? To nesmíme opomenout. V podstatě dostanete hlavní chody, polévky i dezerty. Vše se však pokud možno stylově zdobí. Takže čokoládová zmrzlina v podobě exkrementů není výjimkou. Dokonce i názvy stojí za to. Můžete mezi nimi najít třeba hemoroidovou zmrzlinu s jahodovou příchutí a jiné delikatesy. 

Co na to tedy říkáte, milí čtenáři? Odoláte záchodovému hodování nebo ne? Lákal by vás takový neobyčejný zážitek? A myslíte, že tam třeba pro děti mají i nočníky?


ZDROJ: untappedcities.com
FOTO: Jerry Wong / flickr.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9