Zveme vás na AsianStyle Dim Sum Ochutnávku

20:00 | 14.03.2015 AsianStyle 5
Zpráva pro všechny fandy asijské kuchyně! Pojďte s námi na ochutnávku tradičních čínských dim sum specialit, která proběhne 28. března v restauraci The Like.
Dim Sum v The Like
Dim Sum v The Like FOTO: Wang Xiaomin
Co pro vás bude připraveno? Vše začne báječnou wonton polévkou s taštičkami plněnými masem a mořskými řasami, následovat budou jarní závitky, smažené tofu, pro správné naladění chuťových buněk nesmí chybět taštičky jiaozi , dostaneme se k velké galerii dušených knedlíčků s vepřovým masem, zeleninou a krevetami včetně úpravy "čtyři roční období" a jako finále se připravte na dezert v podobě mangového sweet sago. Samozřejmostí je zeleninový a ovocný salátek z fresh ingrediencí. Za toto skvělé degustační menu je stanovena výhodná cena 259 Kč.  

Celá akce se uskuteční v sobotu 28. března od 18:00 v prostorách nedávno otevřené restaurace The Like, kterou naleznete přímo v areálu stanice metra Vyšehrad. Jednotlivé chody menu vám budou postupně servírovány tak, aby byly vždy čerstvě připravené. V menu nejsou zahrnuty nápoje, ale přesto doporučujeme držet se kantonského stylu a dopřát si dávku lahodného čaje.

Účast na této ochutnávce si můžete od dnešního dne zarezervovat závaznou přihláškou na emailu press@asianstyle.cz. Nezapomeňte v ní uvést své jméno a počet rezervací na vaši osobu. Nazpět vám pak pošleme informaci o potvrzení rezervace. Vstupné zaplatíte až na místě. Počet míst je omezen na pouhých 25, takže s případnými přihláškami není radno nijak váhat.



Pokud stále ještě váháte, tak se podívejte na galerii pochoutek, které restaurace The Like svým návštěvníkům nabízí. Zcela určitě nebudete zklamáni. Naopak je dost velká pravděpodobnost, že se sem budete za dobrým jídlem po této první zkušenosti často vracet.

FOTO: The Like Bistro&Cafe 

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9