Kitchen Ramen Bar [Recenze]

13:00 | 15.08.2019 Razjela96 0
Pamatuju si, jak moc zoufale jsem hledala ramen v České republice. Ochutnala jsem ho poprvé v zahraničí a nechtěla jsem jen tak přijít o jeho skvělou chuť. Mým doupětem ramenové chutě se stal Kitchen Ramen Bar v Praze.
Logo Kitchen Ramen Baru
Logo Kitchen Ramen Baru FOTO: Razjela96/Asianstyle.cz

Když se řekne japonské jídlo, tak se většině lidí na světě vybaví suši. V mém případě to ale neplatí, protože já si myslím, že tím nejlepším z japonské kuchyně je právě ramen. Výborná polévka s men nudlemi, které si v mém srdci našly místečko navždy.

 

Moc dobře si pamatuji, jak jsem jako šestnáctiletá holka googlila hesla "Praha, ramen" a upřímně jsem čekala, že nic nenajdu. Byla jsem velice překvapená, když jsem něco doopravdy našla. Téměř okamžitě jsem tam vyrazila.

 

Tuto skvělou asijskou restauraci najdete v ulici 28. října 9 v Praze kousek od stanice metra Můstek - Můstek má zrovna mnoho vchodů, ať na zelené, nebo žluté lince, a proto nejvíce doporučuji vystoupit na Jungmannově náměstí. Poté se kousek projdete a už si můžete sednout a počkat na meníčko. Pokud chcete, klidně se na něj podívejte i zde. Já se přiznávám, že tam spíše chodím jenom kvůli ramenu, který je naprosto úžasný a vřele ho doporučuju, ale najdete tam spoustu dalších japonských jídel a nápojů, např. udon, lososa v omáčce teriyaki, matcha latte, pivo Asahi a mnoho dalších.

  

V případě, že by vás zajímala recenze, tak se podívejte na odkaz zde. Na TripAdvisoru má bar velmi dobré recenze a od roku 2015 každý rok získává na TA certifikát výjimečnosti.



Dalším skvělým aspektem tohoto podniku je tamější panující atmosféra. Velmi zajímavá výzdoba, kde se industriální styl prolíná snad se vším možným, co si dokážete jenom představit. Nic není jednolité a zároveň to vytváří tu ideální kombinaci. Nedokážu si tuto restauraci představit jinačí.

  

V případě, že chcete někam vyrazit za dobrým japonským jídlem, tak vám nemohu doporučit lepší místo. Rozhodně nebudete zklamaní. 

FOTO: Razjela96/asianstyle.cz


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9