Díky Mint Heim se dostanete do mátového nebe

13:00 | 05.02.2019 Eunka 1
Milujete mátu a mátovou barvu a neubráníte se sladkostem a čokoládě? Pak pro vás bude soulská kavárna Mint Heim ta pravá. Dostanete se do mátového nebe.
Mátové pokušení
Mátové pokušení FOTO: instagram.com/mint_heim/
Když se řekne máta, většina lidí si vybaví žvýkačky, osvěžující bonbóny, mátový čaj na trávení, osvěžovače vzduchu a vůni zubní pasty. Milovníci módy možná ocení i mátovou barvu oblečení nebo očních stínů.

Kdo však miluje sladkosti a rád navštěvuje korejské kavárny, při slově máta zbystří a vybaví si Mint Heim. Tato kavárna se nachází na adrese 28 Mapo-gu, Jandari-ro 6-gil, Seogyo-dong a voní mátou i čokoládou již zdálky. Samozřejmě, že je krásně mátově zelená. Interiér ladí k zákuskům ve všech směrech. Jen oči přecházejí!

 

Co si takový milovník dezertů může v této tyrkysové kavárničce dát? Výběr zákusků je štědrý a určitě nelehký. Blogeři a uživatelé internetu, kteří Mint Heim navštívili, chválili především mátový oreo cheesecake, který se rychle stal bestsellerem mezi dorty, pak také mátovo-čokoládovou roládu, Mint Nutella dort, mátové řezy a mátové sušenky. Nechybí ani mátová zmrzlina a mátové pepero tyčinky.

Teď bychom si ale mohli dát něco k pití, co říkáte? Opět se podíváme, co doporučují návštěvníci kavárny. Na prvním místě kraluje mátové oreo latte. V kavárně však dostanete i mátové americano, mátový mléčný čaj, mátové mléko a spoustu dalších nápojů. 

 

Tuto hříšně mátově zelenou kavárnu plnou lahodného pokušení můžete sledovat i na instagramu. Až zavítáte do Soulu, nezapomeňte ji navštívit a náležitě si pochutnat. Menu je dostupné v korejštině, čínštině, japonštině a angličtině. Z těchto dobrot určitě nezezelenáte, spíše se dostanete do slíbeného mátového nebe.

ZDROJ: seoulsearching.net, kpoplove.koreadaily.com, cleeswanders.wordpress.com
FOTO: instagram.com/mint_heim/

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9