Zahraniční velvyslanci v Koreji vyrábí kimchi online

13:00 | 24.02.2021 Eunka 4
Jestlipak si doma vyrábíte domácí kimchi? Pokud ano, nejste sami, tuto zdravou dobrotu začali hojně vyrábět i zahraniční velvyslanci v Jižní Koreji.
Kimchi
Kimchi FOTO: pixabay.com
Zahraniční velvyslanci působící v Jižní Koreji poslední dobou zveřejňují na sociálních sítích řadu videí o výrobě zdravého a Korejci milovaného kimči.

Na oslavu lunárního Nového roku přinesla Korejská kulturní a informační služba do 18 zahraničních velvyslanectví speciální kimchi soupravu, díky které si kimchi může snadno vyrobit úplně každý.

Jak na to milí velvyslanci se svými rodinami zareagovali? Maďarský velvyslanec Mozes Csoma nahrál na Korea.net sedmiminutové video, ve kterém ukázal, jak sám se svými syny vyrábí kimči. Velmi pěkné bylo, že Csoma a jeho rodina během výroby kimchi hovořili plynně korejsky a k tomu hovořili i o podobných zdravých dobrotách jako je kimchi, které se dělají v Maďarsku.

Dánský velvyslanec Einar Jensen nezůstal pozadu a také na sociálních sítích zveřejnil video a fotografie, na nichž ho vidíme, jak s úsměvem připravuje kimchi.

Belgický velvyslanec Peter Lescouhier se rovněž přidal a pochlubil se fotografiemi svých zaměstnanců vyrábějících kimchi. Korejce a milovníky této dobroty to jistě potěšilo. A co vás? Nemáte náhodou po přečtení tohoto článku chuť na dobré domácí kimchi?

Einar Jensen

ZDROJ: koreabizwire.com
FOTO: instagram.com/denmarkinkorea/

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9