Bezplatné letní kurzy čínštiny odstartují v srpnu v Olomouci

18:00 | 24.06.2014 Host 3
Zajímáte se o čínský jazyk? Chcete se přihlásit do kurzů, ale netušíte, co od nich očekávat? Nyní máte možnost si vše otestovat nanečisto! Vyzkoušejte si o prázdninách týdenní kurz čínštiny zdarma!
Kurz čínštiny v Konfuciově akademii
Kurz čínštiny v Konfuciově akademii FOTO: Konfuciova akademie UP
Pokud chcete proniknout do tajů čínského jazyka, tak v srpnu budete mít jedinečnou příležitost. Konfuciova akademie Univerzity Palackého v Olomouci pořádá bezplatné letní kurzy. Týden výuky zdarma si tak budou moci zájemci vyzkoušet ve dvou termínech. První se bude konat 4. - 8. srpna, druhý pak o týden později, tedy 11. – 15. srpna. Účastníci si mohou vybrat ze dvou skupin, které jsou určeny pro studenty středních škol a zájemce z řad veřejnosti.

Podle ředitelky olomoucké pobočky Konfuciovy akademie Lucie Laníkové je hlavním záměrem motivace zájemců k účasti v kurzech, které akademie nabízí v Olomouci celoročně. „Čínština je hodně náročný jazyk a případné zájemce může odradit hned na začátku. Od bezplatných kurzů si slibujeme, že část jejich účastníků bude mít zájem pokračovat v začátečnickém kurzu, který otevřeme v září,“ uvedla.  Proto každý, kdo se letního kurzu zdarma zúčastní, získá dvacetiprocentní slevu na navazující půlroční kurz čínského jazyka.

Na bezplatný letní kurz čínštiny se můžete přihlašovat do 31. července 2014. Více informací naleznete na stránkách Konfuciovy akademie.



ZDROJ: Konfuciova akademie UP

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9