Pivní festival v Šanghaji i s českou účastí

15:00 | 26.04.2014 Erik 3
Také letos se v čínské metropoli na březích řeky Huangpu, v místě zvaném Wharf 1846, konal mezinárodní pivní festival, který přilákal na 30 tisíc návštěvníků. I české pivo a kuchyně měly své zastoupení.
Log pivního festivalu v Šanghaji
Log pivního festivalu v Šanghaji FOTO: shbeerfest.com/info_en.html
Od pátečního večera do nedělní půlnoci se to na nábřeží hemžilo stánky nabízejícími jak výborný zlatavý mok, tak i něco k zakousnutí. A že bylo z čeho vybírat. Akce se zúčastnilo přes 100 pivovarů z 24 různých zemí mezi nimiž jste mohli najít například Stella Artois, Hoegaarden, Leffe, Singha Beer, Shanghai Brewery, Amazonia Beer, Panda Brewery, Flötzinger či Budvar. To doplňovaly pochoutky z Kanady, Brazílie, Turecka, Mexika, Argentiny, Německa a v podobě "Prague Restaurant" byla přítomna i česká kuchyně! Hudební nášup obstarávalo osm střídajících se DJ-ů a krom tanečních kreací jste se mohli vyřádit i u nejrůznějších střelených soutěží.



Vstupné na akci bylo stanoveno na 50 RMB (cca 165 Kč) a zahrnovalo v sobě i jedno pivko zdarma. Odpolední hodiny tu byly dle předpokladu líně poklidné, ale jakmile nadešel večer, začalo se všechno rozjíždět ve velkém stylu. Mladá čínská generace a banda expatů ze všech koutů světa tu dávala o sobě na improvizovaném parketu pořádně vědět. Ostatně můžete si to na fotkách ověřit sami.


FOTO: facebook.com/pages/Shanghai-Intl-Beer-Festival

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9