Chris Koo navštíví příští K-Pop Contest v Praze

19:00 | 18.08.2013 LeaFox 25
Co prozradil Chris českým fanouškům, jaký má názor na letošní vítězky K-Pop Contestu, SIX OF A KIND, a kdy se na něj můžeme těšit naživo?
Edited by DeVeaux
Edited by DeVeaux FOTO: tumblr.com
Mnozí z vás už o Chrisovi slyšeli nebo sami zhlédli jeho videa na youtube. Chris je tanečníkem specializujícím se na k-popové a především dívčí choreografie. Cover videa nahrává na svůj youtube kanál a už na první pohled je znát, že se rozhodně nejedná o tanečního amatéra. Chrise jste také mohli vidět v pořadu SBS - Hallyu Olympic, kde vystupoval s celebritami k-popu (např. MBLAQ, U-KISS, miss A, atd.).

SBS Hallyu Olympic 2011


The Boys (Girls' Generation) Cover


Pár dní zpátky jsem zkusila štěstí a kontaktovala Chrisovu vlastní Facebook Fanpage a den na to se mi dostalo odezvy: "Ano, velice rád poskytnu rozhovor pro AsianStyle, to by bylo skvělé!" 

S podporou občanského sdružení Czech Hallyu Wave Chris Koo přijal nabídku návštěvy příštího ročníku K-Pop Contestu a můžeme se tedy na něj těšit v roli porotce.


Celý rozhovor je věnován českým fanouškům Chrise Koo a těm, kteří by se o tomto tanečníkovi chtěli dozvědět více. 


Ahoj Chrisi, jen tak pro začátek tě poprosím o stručné představení našim čtenářům AsianStyle.
Zdravím. Mé jméno je Chris Koo. Studuji v New Yorku, ale pocházím z Koreje. Jsem tanečníkem k-popových choreografií a někteří mě mohou znát z youtube, kde sdílím videa různých coverů.

Říkáš, že tedy studuješ v New Yorku, ale už před rozhovorem jsi se zmínil, že jsi momentálně v Jižní Koreji.
Ano, jsem tu vlastně na prázdninách.

Kdy jsi začal se sdílením svých coverů a na jaký další se můžeme v brzké době těšit?
Sdílet svá videa jsem začal ještě předtím, než jsme se odstěhovali do New Yorku. Je to asi zhruba 4 roky zpátky. Ještě předtím jsem žil v Číně, kde byl youtube blokovaný, a tak jsem nahrával videa na korejskou stránku NATE. Tam moje videa sledovalo hodně lidí, a proto jsem se později rozhodl založit si účet i na youtube. Jinak se můžete brzy těšit na cover Do You Love Me od 2NE1.

Když už jsme u 2NE1, hodně lidí tvrdí, že jsi podobný CL. Co ty si o tom myslíš a zmínil někdo jiné idoly, kterým se podobáš?
Jsem za to velice rád, protože CL obdivuji a miluju její tvorbu a styl. To je víc jak kompliment, když vám někdo řekne, že se podobáte CL. Ale také někteří tvrdí, že vypadám jako Key ze SHINee anebo Ga-In z Brown Eyed Girls.
 
Ano, podle mého Chaerin připomínáš především svým make-upem a máš rozhodně Keyho temperament. Když mluvíme o YG, několikrát jsi už zmínil, že tuto společnost máš opravdu rád. Ale proč zrovna tato? Proč ne třeba SM nebo JYP?
Je to kvůli jejich stylu hudby a navíc mají výborný vkus, co se týče oblékání a stylu jako takového. Navíc všichni ve YG mají talent a v Koreji jsou nejlepší.
 
Jednou si na své FB Fanpage zveřejnil video zhotovené na základě tzv. Roleplaying Game (RPG). Video zobrazovalo tebe a SE7ENa z YG jako milostnou dvojici. Jaký je to pro tebe pocit být párován s mužem, nebo konkrétně se samotným SE7ENem?
Oh ano, to video! Bylo skvělé! Byl jsem fascinován, to video bylo poskládáno z mnoha jiných, ale vypadalo jako jedno jediné, ve kterém já a SE7EN vystupujeme. Bylo zajímavé sledovat sám sebe po boku takového umělce jako je SE7EN.
 
Už je to nějakou dobu, co sis obarvil vlasy z blond na tmavě hnědou. Hodláš se někdy v budoucnu obarvit znovu na blond?
Ne, nemyslím si. Možná světle hnědou. Ale už žádnou blond.
 
A co se týče módy? Jaká tě zajímá a co ty máš vlastně za styl?
Rád vrstvím oblečení a hlavně miluju mixování barev tak, aby k sobě pasovaly. Hodně se mi líbí street style.
 
Pamatuju si ještě ta stará videa, na kterých si tančil s vícero lidmi. Byla to tvoje taneční skupina?
Ano, měli jsme něco jako taneční skupinu, s kterou jsme sem tam vystupovali. Učil jsem kamarády tančit celý den, když jsme neměli žádné hodiny tance, anebo se nám prostě jen tak chtělo zůstat po škole. Byla to vážně legrace!
 
Jelikož jsi výborným tanečníkem, měla bych tu pro tebe malý úkol. Letos se v našem hlavním městě konal již třetí ročník K-Pop Music Festivalu, jehož vítězi se stala skupina SIX OF A KIND. Jaký máš na taneční dovednosti těchto dívek názor? A co bys jim chtěl sdělit?



Wow. Jsou vážně skvělé. Smekám před nimi. Jediné, co bych vytknul, je nedotahování pohybů. Mohly by mít trochu větší energii a přesnost. Je třeba cítit v těle každý beat a jít společně s ním. Ale celkově je to výborné, jsem ohromen. Moc blahopřeji k výhře!
 
Chtěl bys něco vzkázat fanouškův v České republice?
V první řadě bych chtěl poděkovat za vaši pozornost a to, že má videa na youtube sledujete. Vážně mě těší mít vás jako své fanoušky a jsem za to nesmírně vděčný. Mám před sebou ještě dlouho cestu, ale budu šplhat na vrchol tak dlouho, dokud jednoho dne nebudu stát na pódiu jako ostatní k-popové hvězdy, a až jednou budu moct vystupovat i pro vás. Doufám, že mě budete i nadále podporovat, alespoň dokud budu dělat to nejlepší, co je v mých silách. Miluju Českou republiku!

Teď už tu pro tebe mám jen poslední vzkaz. Společnost Czech Hallyu Wave podporující korejskou kulturu v České republice a fanoušci tvé osoby by byli velice poctěni tvou návštěvou České republiky v době konání K-Pop Music Festivalu (Contestu), který se bude konat příštího roku v Praze. Byli bychom velice rádi, kdybys pro tuto příležitost mohl zaujmout pozici jednoho z porotců. 
Wow, to je skvělá nabídka. Samozřejmě, že moc rád navštívím K-Pop Music Festival v Praze. Myslím, že to bude legrace a skvělá zkušenost!

Tak to se budeme určitě těšit. Moc ti děkuji za tento rozhovor.
Kdykoliv rád poskytnu rozhovor, navíc rád poznávám nové lidi. Taky se budu brzy těšit!

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9